Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Działa wam cabal ?

TheLegend88

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy działa wam cabal na poczatku działało , a teraz wylogowało i nie moge sie zalogować ..... wyłaczyłem gre i teraz nawet nie mam tego okienka to wpisania passów tylko jakiś błąd wyskakuje i tylko ok moge wcisnąć

barcar.png
Opublikowano

Ja mam podobnie, tzn odpalam cabala, wcisam "Start Cabal" wyskakuje mi te okienko od GameGuard i zamiast mnie połączyć, to wyskakuje przycisk "Retry" i du**. Dzieje się tak od 2h jakoś. Dodam, iż zdarza się to kilka razy dziennie.

Opublikowano

Ja mam ten sam problem może maja jakąś konserwacje czy coś w tym stylu

Opublikowano

Najpierw poczytajcie oficjalne forum cabala, a potem zakładajcie tematy. Na serwery Cabala są prowadzone ataki, których autorami są hakerzy (nie pamiętam dokładnej nazwy ugrupowania). Administracja próbuje robić wszystko, aby się tych ataków pozbyć, więc dlatego nie można się logować i występują problemy z GameGuard'em.

1365954711-U52460.jpg

Opublikowano

@hint11 dzięki za info :) jak próbowałem wchodzić na forum to jakiś błąd wyskakiwał ;) jeszcze raz dzięki za info :P

Nie ma sprawy, rozumiem.

@ Topic

Ataki są prowadzone od jakiegoś tygodnia i osobiście krew mnie zalewała jak wydawałem po 50 kk na wejściówki na SoD'y itd. i za każdym razem było dc.

W przypadku dungów:

DC = Koniec dunga/ utrata wejściówki.

Musimy czekać, aż administracja upora się z atakami. Przynajmniej wiemy, że nad tym pracują.

1365954711-U52460.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...