Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Darkorbit - Charles - Wypłata klanowa.

Senader

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka.

Piszę temat z prośbą do tych co wiedzą jak programem Charles zbugować Wypłatę klanową.

Jak ktoś wie jak to zrobić niech pisze mi to na PW, żeby BP nie usunęło tego bugu :)

Wiem, że jest opcja szukaj, i jest parę tematów o tym jak to zrobić, ale po prostu nie chcą mi się ładować grafiki jak ustawić charlesa ;/

A więc proszę o nie blokowanie tego tematu i szybką odpowiedź.

Pozdrawiam,

Opublikowano

Bugowanie wypłat klanowych/sprzedaży dronów przy pomocy Charlesa nie działa obecnie.

Bądź tak miły i nie wypowiadaj się skoro nie wiesz.Wiele razy widziałem jak ludzie piszą i to nie dawno ( odstęp 7 dni ) , że działa lecz nie zawsze, trzeba próbować.A ja nie wiem jakie ustawienia dawać.

Opublikowano

Posłuchaj: bugowanie wypłat klanowych charlesem NIE DZIAŁA, dlatego że działało TYLKO na starszych i dużo bardziej obciążonych serwerach, teraz nawet na globalu 1 - nie zadziała - po prostu serwer chodzi zbyt dobrze i nie przyjmie Ci zwielokrotnionego pakietu. Chcesz sobie tracić hajs - proszę bardzo - nie musisz słuchać rad (:

7yo9.png

Opublikowano

Posłuchaj: bugowanie wypłat klanowych charlesem NIE DZIAŁA, dlatego że działało TYLKO na starszych i dużo bardziej obciążonych serwerach, teraz nawet na globalu 1 - nie zadziała - po prostu serwer chodzi zbyt dobrze i nie przyjmie Ci zwielokrotnionego pakietu. Chcesz sobie tracić hajs - proszę bardzo - nie musisz słuchać rad (:

A więc wytłumacz mi jak innym działa?

Opublikowano

Obaj macie racje. Działa, ale tylko jak masz odpowiednią ilość kasy. Przykładowo 1 kredkę wypłaci Ci kilka razy, ale całej kasy już nie. Tak samo sprzedaż flaxów (z tym, że tu nic się nie dzieje)

• 1 rok później...
Opublikowano
Charles

Witam 

Program charles  daje sporo możliwosci  tylko brak jest podstawowych przykladów obsługo go w różnych grach  i co z tego jak wiekszość zainteresowanych bez bazy jest samych podstaw 

Nie jestem expertem jet tu wielu jak widzę  graczy co sporą wiedze posiadają i donich sa kierowane te słowa dla innych którym mogli by bardzo pomóc w grach

Oczywiscie online i tych co najbardziej  kase wyłudzają na siłe  od graczy już co złapali chaczyk i trudno om nie inwestowac w gre bo złapali sie z chaczyka w sieć  zaplanowanej gry sprytnie gre i przeglądarkową   

JEŚLI  KTOS MIAŁ BY CZAS I CHĘCI TO DOBRZE BY BYŁO ABY ZAMIESZCZONO PEODSAWY TEGO PROGRAMU NA PODSTAWIE KILKU GIEREK PROSTYCH

Narka i do następnego

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...