Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Metin2 problem z uruchomieniem

Dushi.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam ;) dzisiaj chciałem odpalić metina wszystko ok wciskam start hack shield sie naładował czekam az mi sie włączy tryb logowanie a tu nagle taki błąd http://scr.hu/11m4/gcbu4 dodam ,że już miałem taki błąd i po czasie sie włączył ale teraz próbowałem z 20 razy jak nie wiecej i nie dziala :( uruchom jako administrator też nie pomaga.

Pozdrawiam i proszę o pomoc oczywiscie w w nagrodę lajki ;).

Opublikowano

zaktualizuj system windows z dodatkiem service pack 1

Jak mam to zrobić? ,bo jestem troche zielony w tym temacie :D

Bo jak wchodze w wlasciwosci kompa to am pisze service pack 1 ale nic nie pisze zebym aktualizowal ;d

Opublikowano

co ja sie bede perdolil

Dla Windows 7 :

W Tym systemie problem może pojawić się w rzadkich przypadkach gry nie został on jeszcze zaktualizowany do Service Pack 1.
Uwaga: w przeszłości uaktualnienie Servis pack 1 dla Windows 7 wywoływało błąd jednak został on rozwiązany i nie stanowi zagrożenia.
PORADA: Aktualizacja systemu Windows 7 z dodatkiem Service Pack 1
Sytuacja teoretyczna:
W rzadkich przypadkach błąd ten moze wystapic jesli wartosc rejestru systemu Windows dla EagleX (32-bit) maja niewłasciwe ustawienia uprawnien.
-dotyczy to sytuacji gdy nie spełniasz powyzszych kryteriów
-lub rozwiazanie i sytuacja dotyczy szegolnej kwestii ktorej nie da sie zastosowac przy kazdej sytuacji.
Otwórz okno uruchamiania systemu Windows, naciskając przycisk "klawisz Windows" + "R" jednocześnie na klawiaturze
Wpisz w "regedit" i naciśnij klawisz "Enter"
Otwórz książkę "HKEY_LOCAL_MACHINE \ SYSTEM"
Występuje tam kilka opcji i zestawów sterowania.
W każdym z nich należy wykonać następujące czynności:
Otwórz katalog "Services"
Poszukaj "EagleXnt"
Uwaga ! W przypadku użytkowników 64-bitowych: Rejestr folder o nazwie "EagleX64"
Kliknij prawym przyciskiem myszy folder i wybierz "Uprawnienia"
Usuń zaznaczenie czegokolwiek w "Denied" kolumny dla każdej z grup użytkowników oraz udzielić wszystkich grup użytkowników "Full Control"
Powtórz trzy ostatnie działania dla innych ustawien jezeli istnieją
Opublikowano

Wyłącz antywirusa oraz zaporę.

Nic to nie dało...

A do sposobu G00D'a ile z tym zabawy... nie widze żadnej zakladki denined czy jakos tak ,... jakos normalnie mi wczesniej dzialalo pisze ze mam service pack 1 to juz nie wiem.

Opublikowano

Prawym na plik i napraw problem z zgodnością, tam Ci samo zmieni na odpowiedni, jeśli chcesz możesz zaaktualizować. jeśli włącza Ci okienko gry, powinien tam być update, po nim powinno zadzialać jeśli nie reinstal gry i powinno pomóc, przeżuć na inny dysk.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...