Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Trolowanie :D

Daevoo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kiedyś ktoś was s(z?)trolował ? Czy sami się kiedyś niechcący strolowaliście ? Ja akurat to 2 ale nie pamiętam jak i dlaczego :OxD

Opublikowano

Nie wiem czy to trollingiem można nazwać.

Ale w Mass Effect 3, jest mapa na której gdy włącza się pułapkę, to podpala się wszystko, co znajduje się w pomieszczeniu. Kilka razy tak ludzi sfajczyłem. :P

Opublikowano

Idę na rankedy na brąz V ( na koncie zrobionym specjalne do tego celu ;) ) , piszę , że idę janną na suppa i 10 sekund przed rozpoczęciem zmieniam masterki i runy na super ap, po czym w grze mam jakies 5/0 i carruje janną :D

21515.jpg

Opublikowano

Kocham trolling :D

Ja wchodze na omegle.com - czat ruletkę z kamerą wideo to czesto tancze, sppiewam albo udaj dziewczyne. Widza moj wypchany biust i pytaja "zabawimy sie?" Ja "taaak"i wyciagam biust spod koszulki (te szmaty ktorymi wypycham). Miny ludzi..

Cały czas trwa dyskusja na temat przewagi DJów nad funkcją shuffle w winampie ~Paulo Coelho

Opublikowano

Ja kiedyś trollowałem ludzi na gadu gadu ale już tego nie robię znudziło mi się ;f

1374104818-U732898.png

Użytkownik MPCforum

Opublikowano

Ja troluje ludzi w bfp4f. Jestem na Oman, to kradnę heli i potem przy lądzie wyskakuję i gościu przy działku dead.

Rzucam granaty dymne pod nogi( to się przydaje przy przejmowaniu flagi)

Jak rzucam granatem, to zawsze trafiam w ścianę i to mnie rani.

Robię żart, że znajomy z przeciwnej druzyny stoi, a ja wale mu claymora pod nogi. Hyhyyhy

Opublikowano

Pamiętam taką zabawną historię z przed kilku tygodni kiedy to ja z kolegą na kanale TeamSpeaka gadaliśmy sobie lekko pozmienianymi głosami (nie syntezatorem, ani innymi programami),

były to dość komiczne i zabawne głosy starców z bogatą historią. Często gadaliśmy "za moich czasów", "pamiętasz jak było za komuny?".

Naszym postaciom nadaliśmy imiona. Ja jestem Józek, kolega Marcelek. Do tego nauczyliśmy się jeszcze naśladować damskie głosy, no i doszły kolejne dwie postaci Halina żona Józka i Janina żona Marcela.. dodatkowo jeszcze naśladowaliśmy głos gimbusów bez mutacji, doszły kolejne 2 postaci.. którym imion jeszcze nie nadaliśmy.

I teraz jest tak gadamy sobie normalnie na TS o naszych sprawach codziennych .. wiadomo .. "co robisz?" itp... oczywiście normalnymi naszymi naturalnymi głosami.

W pewnym momencie wchodzi do nas dwóch młodocianych ludzi w wieku gimnazjalnym po czym zaczynają swój trolling.

Cichym niemalże szeptającym głosem jeden mówi "Zgiiiiiiiniecieeeee", a my siedzimy cicho.

Zaraz drugi zaczyna coś trollować. Ja z kolegą już na GG umówiliśmy się że odezwiemy się głosem starych dziadów "Marcela i Józka",

więc zaczynamy:

- Ty Marcel co to za gnoje tu wbiły?

- A k*rwa Józek nie wiem, za komuny nie było takiego czegoś...

- A srać już się chce jak takie dwa kacapy wchodzą i życie starym ludziom uprzykrzają...

- A masz racje Józek za naszych czasów wypierdzielili by ich do obozu.

My gadamy, a w tle słychać "Zgiiniesz" itp...

No gimby straszą...

W pewnym momencie już po dłuższym czasie naszej "staro ludzkiej" rozmowy w tle słychać "Zgiiinieeesz" co rusz przerywane niekontrolowanym śmiechem.

W tym właśnie momencie ztrollowaliśmy trollów którzy chcieli nas trollować.

Przez jakiś czas udawali jakieś inne głosy, ale nie mogli już..

Bekę mieli w nic.

A my z kolegą nadal głosem "Marcela i Józka" chociaż mieliśmy bekę to potrafiliśmy tak naturalnie gadać że ludzie myśleli że to nasze prawdziwe głosy.

A jak jeszcze doszła Halina i Janina to ludzie srali ze śmiechu.

Tu macie nasze "próbki" głosów ;D

Ja też już na końcu nie mogłem z tych dwóch pajaców którzy zamiast nas ztrollować zostali sami ztrollowani przez nas ;D

Zajrzyj na bloga -> Click

Opublikowano

Ja nawet nie wiem co to dokładnie znacz, może ktoś mnie oświeci ?

Reprezentowanie sobą niskiego poziomu ?

chyba jak ktoś jest debilem, to nie musi z niego siebie robić, moim daniem.

Opublikowano

Szukałem mojego telefonu z 20 minut, a miałem go w kieszeni <_<

https://gyazo.com/fda5cdba015589562e3ae6f91d845bc0

xD xD xD

TOP1 FIGHTER MPC

https://embed.gyazo.com/e7d06a14193aec972bb7a82e59041e87.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...