Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] No game server is available to the authorization server

aureliusz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam , mam problem z zalogowaniem się na prywatny serwer Aiona Gamez .. Gdy loguje się , najpierw pisze, że niby jestem zalogowany następnie muszę wpisać login i hasło jeszcze raz po tym wyskakuje "Cannot connect to authorization server'

Zapora jest wyłączona, antywirusa nie posiadam. Popatrzyłem w necie i znalazłem takie coś

http://aion.7x.cz/rubriky/ostatni/problemy-potize/no-game-server-is-available-to

zrobiłem co trzeba lecz dalej to samo, próbowałem też sposobu z tej strony :

http://forum.notaion.com/viewtopic.php?f=24&t=2317

ale wgl. to nie pomogło...

Macie jakieś rady co zrobić , dzięki z góry.

Linki zewnętrzne umieszczamy w code.

/peter711

Opublikowano

czy aby napewno jest to dobry link do clienta ? potrzebuje go do serwera Gamez. Bo to co podałeś nie jest chyba właściwą wersją

Opublikowano

A czy możesz napisać mu tutaj lub na pw krok po kroku co trzeba zrobić ? Wiem, że to głupia prośba lecz robiliśmy to z kumplem i wyskakuje ten sam błąd. Ściągneliśmy tego lunchera co pisałeś, lunchera og gameza , nie patchowaliśmy (bo chyba nie trzeba ) noi wgraliśmy do jednego foldera.

Opublikowano

1. Po ściągnięciu NC Launchera, uruchamiasz go i sciągasz Aiona.

2. Po ściągnięciu go będzie można wejść do gry i stworzyć postać (tylko), bedą się sciągały patche i trzeba je pobrać i dopiero później bedzie można grać normalnie.

3. Pobierasz launcher Gamez Aiona i instalujesz go w folderze Aiona.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...