Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[1.6.2] [200 SLOTÓW] [mcMMO] [GILDIE ZA ITEMKI] [NOWE STRZAŁY] [EXP ZE STONE] |●| OrgasmCraft |●| Serwer dla Ciebie! «

Steve_17

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Proszę o usunięcie tego tematu, ponieważ serwer powstał w celu sprawdzenia użytkownika sieci internetowej o nicku: "AvaterysPL". Analiza śledztwa przebiegła pomyślnie, dziękuję wszystkim za udział. I przepraszam za zajęty czas. W niedługim czasie podejmiemy odpowiednie kroki.

Proszę o usunięcie tego tematu, ponieważ serwer powstał w celu sprawdzenia użytkownika sieci internetowej o nicku: "AvaterysPL". Analiza śledztwa przebiegła pomyślnie, dziękuję wszystkim za udział. I przepraszam za zajęty czas. W niedługim czasie podejmiemy odpowiednie kroki.

Opublikowano

Wszedłem na serwer, Ale o dziwo nikogo nie ma :P Postarajcie się o lepszą reklamę.

EDIT:

Czemu kłamiecie, Że macie 200 Slotów... Jeśli macie ich 60? To ma zachęcić graczy? do grania? -.-

Opublikowano

Wszedłem na serwer, Ale o dziwo nikogo nie ma :P Postarajcie się o lepszą reklamę.

EDIT:

Czemu kłamiecie, Że macie 200 Slotów... Jeśli macie ich 60? To ma zachęcić graczy? do grania? -.-

Śmiech na sali :D 200 slotów zostało zmienione wraz z aktualizacją na wersję 1.6.2 :) Pozdrawiam i zapraszam wszystkich do gry !

Opublikowano

Śmiech na sali :D 200 slotów zostało zmienione wraz z aktualizacją na wersję 1.6.2 :) Pozdrawiam i zapraszam wszystkich do gry !

Eh... W prezentacji piszę że macie ich 60 ;) A w tytule 200, Zdecydujcie się. <Śmiech>

Opublikowano

Eh... W prezentacji piszę że macie ich 60 ;) A w tytule 200, Zdecydujcie się. <Śmiech>

Niech Ci będzie, przyznaję się do błędu którego nie zauważyłem, możliwe że jestem zbyt podekscytowany moim szajsem ? :D

@edit: W każdym bądź razie zapraszam na serwer :)

Opublikowano

Niech Ci będzie, przyznaję się do błędu którego nie zauważyłem, możliwe że jestem zbyt podekscytowany moim szajsem ? :D

@edit: W każdym bądź razie zapraszam na serwer :)

Faktycznie noob ze mnie, Jakim cudem macie 200 Slotów skoro to CSRV? Na którym max. to 80? ;_; Przyznawać się proszę :D

Opublikowano

tka, dnia 17 Lip 2013 - 19:41, napisał:

Faktycznie noob ze mnie, Jakim cudem macie 200 Slotów skoro to CSRV? Na którym max. to 80? ;_; Przyznawać się proszę :D

Używam wtyczki która pozwala wejść dowolnej ilości graczy :D A że będą lagi to moja wina ? xD xD xD

Opublikowano

Używam wtyczki która pozwala wejść dowolnej ilości graczy :D A że będą lagi to moja wina ? xD xD xD

To FakeSlots, CSRV, Gdyby zauważyło taką liczbę graczy, Zlikwidowali by serwer. Gdyż jest to niedozwolone. Gdyby ktoś do nich napisał, Od razu by się tym zajęli.

Opublikowano

To FakeSlots, CSRV, Gdyby zauważyło taką liczbę graczy, Zlikwidowali by serwer. Gdyż jest to niedozwolone. Gdyby ktoś do nich napisał, Od razu by się tym zajęli.

Proszę napisz :D HAHAH to nie jest plugin FakeSlots... Pozdrawiam Ciebie TKa :) Pograj sobię to Ci ulży ;)

@topic: Serwer godny uwagi. Pluginy skonfigurowane są idealnie i w profesjonalny sposób, administracje jest bardzo dojrzała i zna się na tym co robi :) mapa nie jest kująca dla oczu można nawet nazwać ją ładną do tego jest bardzo praktyczna. Czyli nie ma nie potrzebnych rzeczy itp. ładnie wydetalowana.. Plugin na gildie jest w pełni spolszczony z drobnymi błędami ale wiadomo o co chodzi dodatkowo plugin mcMMO też jest w 99% w języku polskim : ] No kurde zapraszam na serwer. Wejdź i sam się przekonaj jak dobry jest ten serwer :)

PEACE

Opublikowano

Zgadzam się z wypowiedzią FroostuTM :) i również zapraszam do gry : ] Weź znajomych xD

Opublikowano

Witajcie moi drodzy, wraz z aktualizacją wersji gry do 1.6.2 spadła nam ilość graczy :) Za to pozwolono nam zwiększyć sloty ITP. poprawiliśmy wszystkie błędy, lecz jeżeli jeszcze jakieś by się pokazywały lub coś takiego to proszę was o kontakt z Administracja pod skypem podanym w podpisie Steve_17 . Serwer póki co jest dopracowany na wysokim poziomie przez wykwalifikowaną ekipę, przez co gra staje się przyjemna oraz bez problemowa :] Więc zapraszam do gry i przypominam o trwającym evencie w tej publikacji wystarczy pod swoim postem podać swój nick, w raz z odczytanie tego postu zostanie wam wręczony drobny upominek w postaci item :D Do waszego enderchestu :)

Opublikowano

Jebie Avaterysem..

Idź do lekarza synu bo coś masz z węchem, i lepiej wbijaj z koleszkami :)

PEACE

Opublikowano

Jebie Avaterysem..

Wiem że publikacja wręcz identyczna, no ale nie podoba Ci się ? :D Serwer tworzony w podobnym stylu lecz pomyliłeś tematyke :)

@Topic: Do wypowiedzi Froost'a nie trzeba nic dodawać więc zapraszam do gry :)

Opublikowano

Proszę napisz :D HAHAH to nie jest plugin FakeSlots... Pozdrawiam Ciebie TKa :) Pograj sobię to Ci ulży ;)

@topic: Serwer godny uwagi. Pluginy skonfigurowane są idealnie i w profesjonalny sposób, administracje jest bardzo dojrzała i zna się na tym co robi :) mapa nie jest kująca dla oczu można nawet nazwać ją ładną do tego jest bardzo praktyczna. Czyli nie ma nie potrzebnych rzeczy itp. ładnie wydetalowana.. Plugin na gildie jest w pełni spolszczony z drobnymi błędami ale wiadomo o co chodzi dodatkowo plugin mcMMO też jest w 99% w języku polskim : ] No kurde zapraszam na serwer. Wejdź i sam się przekonaj jak dobry jest ten serwer :)

<Śmiech> Wciskajcie dalej kity... I tak nie uwierzę, Serwery CSRV odkąd zlikwidowano ofertę glass, Mają pewne "Limity", A to że macie 200 Slotów, Jest po prostu nie zgodne z ich regulaminem, Więc jeśli faktycznie macie 200 Slotów w co wątpię, To prędzej czy później ktoś z Administracji CSRV Się o tym dowie...

@Down

Nie łamiesz zasad? pff czyli pewnie FakeSlots... Gracze nie patrzą na ilość slotów tylko na jakość serwera, A tutaj moim zdaniem jest bardzo niska, Ja się już nie wypowiadam bo zaraz rozpocznie się jeszcze wojna... Pozdrawiam.

Opublikowano

<Śmiech> Wciskajcie dalej kity... I tak nie uwierzę, Serwery CSRV odkąd zlikwidowano ofertę glass, Mają pewne "Limity", A to że macie 200 Slotów, Jest po prostu nie zgodne z ich regulaminem, Więc jeśli faktycznie macie 200 Slotów w co wątpię, To prędzej czy później ktoś z Administracji CSRV Się o tym dowie...

Niech się dowiaduję :) Ja zapraszam do gry ! (nigdy nie łamię zasad) ;)

PEACE

Opublikowano

No i znów się macie zamiar kłócić w temacie o moim serwerze ? :( To jest nie wybaczalne. Jeżeli chcecie porozmawiać o problemach to na PW lub się na kawę umówcie xD Albo po prostu bez spiny wbijajcie na mój serwer bo naprawdę warto !

Opublikowano

Serwer dobry, dopracowany spoko administracja ;) ładny spawn, dobrze zrobione pluginki. Polecam

Dzięki wielkie za pozytywną i prawdziwą opinie, oraz docenienie naszych prac :) Zapraszam wszystkich do gry ! ;)

Opublikowano

Przepraszam za double ale muszę: Nabór na administratora otwarty wszystkie zgłoszenia na PW !

Opublikowano

Proszę o usunięcie tego tematu, ponieważ serwer powstał w celu sprawdzenia użytkownika sieci internetowej o nicku: "AvaterysPL". Analiza śledztwa przebiegła pomyślnie, dziękuję wszystkim za udział. I przepraszam za zajęty czas.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...