Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Mogą go zbanować ?

Chill Out

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wczoraj grałem Syndrą na midzie (jak zawsze) i grałem z polakami... Oni byli premade trynda w dziesiątej minucie miał 0/8/0 ja miałem 3/1 bo mi zrobili ganka oczywiście zero SS ze strony teamu od razu poszło "masz report","Report Mid" jeszcze jakby tego było mało trynda chodził i zgarniał mi wszystkie blue no to go zreportowałem dostanie coś za to ? Wkurwiłem się i mu powiedziałem po co Ci idioto blue zabijali go i blue miała przeciwna drużna. I jak mnie zreportowała cała moja drużyna to strace wstążke doskonałego sojusznika ?

Ogólnie to dlaczego jak się trafią Polacy to mecz jest w dupe, oczywiście zdarzają się wyjątki ale wiekszość Polaków w lol to kompletni idioci którzy nie dość, że lamią to jeszcze wzywają normalnych graczy (takich jak ja)

Jeszcze mam pytanie co to znaczy gg wp ? i co to flaeming

Wypowiedzcie się ja będę za 2 godzinki bo na siłownie idę . @Down no co ty kurwa nie powiesz chodzi mi o znaczenie w grze tego słowa

Opublikowano

Więc tak:

1. Już nie gadaj że padłeś z powodu ganka, przed którym nie dostałeś "SS", bo prawda jest taka że całe te SS nic w zasadzie nie daje i jest tylko wymówkę swojego deda. Trzeba było kupić warda a nie płakać o SS. W tym momencie pisząc to wywołałeś bezsensowną kłótnię.

2. Wtedy jak nie dostałeś blue buffa, Trynda jak większość naszych rodaków był nieco wkurwiony kłótnią z punktu nr1, a ty tą kłótnie zacząłeś kontynuować. Poza tym skoro blue miała drużyna przeciwna to dla ciebie lepiej bo jak jungler nie ma mózgu i ci go nie da, to łatwiej blue zdobyć zabijając przeciwnika który tego buffa ma. Odpowiadając na twoje pytanie: jeśli ten Trynda odpowiedział obrazą na twoje prowo, to tak, może dostać za wulgarny język/obraze. Za samo branie dla siebie blue buffa nie dostanie żadnej kary.

3. I tu odpowiadając na kolejne pytanie: Możesz stracić. To zależy czy ta sprawa doszła do trybunału i czy Trybunał uznał cie winnym za to, wtedy możesz stracić tę opaske.

4. GG = dobra gra

WP = dobrze rozegrane

Flaming = wyzywanie, wulgarna kłótnia

Opublikowano

Opaske mogą Ci zabrać ;/ Mi zabrali opaskę bo byłem w teamie Polaków - premade.

Byłem na midzie i typ był solo na topie.. ja nigdy nie pisze "SS" bo uważam, że to nieobowiązkowe i powinni sami sobie wardy kupować i patrzeć na mapę. A oni do mnie z mordą, że mam reporta i takie tam - i słynny tekst, że chętnie przeruchają mi matkę XDDD. Mimo, że sami przyłazili mi na linie i kradli farmę to ja dostałem reporty ;D

1372794467-U137250.jpg

Opublikowano

Pewnie teraz Ci nic nie zrobią , ale za nim trafią te raporty i zbiorą wszystko to Ci mogą zdjąć ale bądź dobrej myśli .

Opublikowano

Klikasz TAB i 4 chmurki i grasz odpalasz sobie Pandore Radio ^^ i grasz dla siebie i olewasz ;)

Opublikowano

Więc tak:

1. Już nie gadaj że padłeś z powodu ganka, przed którym nie dostałeś "SS", bo prawda jest taka że całe te SS nic w zasadzie nie daje i jest tylko wymówkę swojego deda. Trzeba było kupić warda a nie płakać o SS. W tym momencie pisząc to wywołałeś bezsensowną kłótnię.

2. Wtedy jak nie dostałeś blue buffa, Trynda jak większość naszych rodaków był nieco wkurwiony kłótnią z punktu nr1, a ty tą kłótnie zacząłeś kontynuować. Poza tym skoro blue miała drużyna przeciwna to dla ciebie lepiej bo jak jungler nie ma mózgu i ci go nie da, to łatwiej blue zdobyć zabijając przeciwnika który tego buffa ma. Odpowiadając na twoje pytanie: jeśli ten Trynda odpowiedział obrazą na twoje prowo, to tak, może dostać za wulgarny język/obraze. Za samo branie dla siebie blue buffa nie dostanie żadnej kary.

3. I tu odpowiadając na kolejne pytanie: Możesz stracić. To zależy czy ta sprawa doszła do trybunału i czy Trybunał uznał cie winnym za to, wtedy możesz stracić tę opaske.

4. GG = dobra gra

WP = dobrze rozegrane

Flaming = wyzywanie, wulgarna kłótnia

Źle mnie zrozumiałeś nie pisałem "noob team no ss" tylko ja zawsze pinguje i pisze na początku nie spingowałem i mnie zaczeli wyzywać więc jeżeli rzucają się do mnie sami nie pisząc czy ping'ować to wiesz nie winiłem go za to, że mnie zgankowali ale wiesz wystarczy ping i się wycofuje. Co najważniesze to tylko gra nie wyzywałem go lub coś w tym stylu po prostu zgarniał mi blue a po chuj tryndzie blue ? Powiedz mi prosze. Jak mówiłem jak się nie wyfeeduję na początku to potem jest trudno ubić typa mając 3 fragi a przeciwnik 10 nie ?

Co to znaczy reterd czy coś w tym stylu

Opublikowano

Źle mnie zrozumiałeś nie pisałem "noob team no ss" tylko ja zawsze pinguje i pisze na początku nie spingowałem i mnie zaczeli wyzywać więc jeżeli rzucają się do mnie sami nie pisząc czy ping'ować to wiesz nie winiłem go za to, że mnie zgankowali ale wiesz wystarczy ping i się wycofuje. Co najważniesze to tylko gra nie wyzywałem go lub coś w tym stylu po prostu zgarniał mi blue a po chuj tryndzie blue ? Powiedz mi prosze. Jak mówiłem jak się nie wyfeeduję na początku to potem jest trudno ubić typa mając 3 fragi a przeciwnik 10 nie ?

Co to znaczy reterd czy coś w tym stylu

3/4 ludzi olewa ten ping, a gdy już go oleje i padnie to zaczyna przewijać chat w poszukiwaniu go, żeby w przypadku jego braku mieć wytłumaczenie. Ping ten nie jest obowiązkowy, nie powinieneś go wymagać od innych.

Co do blue to tak jak pisałem wcześniej w poście, trynda najprawdopodobniej miał zbyt mały rozmiar mózgu, oprócz cd reduction i odrobiny expa to ten blue nic mu nie dawał. Są inne sposoby zdobycia tego buffa.

Co do pytania:

retard = jeśli chodzi o rzeczownik, to oznacza on gracza zacofanego, uwstecznionego umysłowo, tudzież bardzo słabego gracza

Opublikowano

No ale słuchaj jak znikła mi kata z mida nie z pingowałem bo pomyślałem, że poszła coś kupić poszła jednak na topa zaraz spam " noob mid, report mid" wyzwiska nie odpisywałem nic bo z idiotami się nie kuce pingowałem potem cały czas ale co zrobię sam ? Nic a wardy zawsze sobie stawiam wtedy akurat mi się skończyły ogólnie nie mam zwyczaju wyzywać słabszych graczy tylko jak mam możliwość i widzę, że sobie nie radzi to idę mu pomóc bo przez wyzywanie nic nie zdziałasz. Przed chwilą napisałem do supp o zaistniałej sytuacji.

Phaiz właśnie w każdej grze sojusznicy piszą ss pingują rzadko się zdarza żeby ktoś go olewał tak przynajmniej na normalach bo aktualnie mam 29 lv i dopiero niedawno zacząłem grać :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...