Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Skin do Tryndamere DemonBlade

KubeN5

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam jak w temacie skin do tryndy demonblade czy jest wart swojej ceny i co o nim sądzicie?

Opublikowano

Jak ja bym miał kupować skina do Trydny, to tylko i wyłącznie King Tryndamere.

Ten DemonBlade brzydko wygląda, brzydki art. Imo go nie kupuj.

279981407253602336505.png
Opublikowano

Mnie również się nie podoba ta skórka . Nie pasuje do tryndy tak jak pan up

Jeżeli kupywać do tryndamere to tylko Króla ;)

ThePapi007_eune_236_1_logo.png
Na
MPCForum od 21 lis 2009 <3

League Of Legends <3

Opublikowano

Posiadam go i polecam Ci go. Co prawda wysoka cena ale ładnie wygląda w grze. Zaśmiałem się jak ktoś UP napisał, że nie pasuje do tryndy XDDDD

przecież ten skin Króla bardziej nie pasuje do tryndy.. no kurwa przecież Tryndamere to jest barbarzyńca więc ma wygląda dziko, a Król wygląda jak pedał xDD

1372794467-U137250.jpg

Opublikowano

Też miałem dylemat, ale wziąłęm Sultan Trynde. Zależy od ciebie, imo sultan lepszy. ;)

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

Posiadam go i polecam Ci go. Co prawda wysoka cena ale ładnie wygląda w grze. Zaśmiałem się jak ktoś UP napisał, że nie pasuje do tryndy XDDDD

przecież ten skin Króla bardziej nie pasuje do tryndy.. no kurwa przecież Tryndamere to jest barbarzyńca więc ma wygląda dziko, a Król wygląda jak pedał xDD

Tryndamere to Król Barbarzyńców, więc powinien wyglądać porządnie, aby swoich ładnie reprezentować..

King jest najlepszy, mam go, a demonblade to takie nic, które się świeci na czarno.

FP8kfDX.jpg

Opublikowano

Taki sobie, co prawda niby 'legendarny', lecz nie zmienia wielu rzeczy. Osobiście polecam 'king tryndamere', świetny skin, bardzo ładnie wygląda.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...