Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytanie do moda, tego dzialu.

Ding

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Ja to z innym tematem, nie z GTA, tylko do moda, tego działu:

A mianowicie:

A więc w czym masz Snajper678, problem?

Pomagam ludziom, a mam ogólnie nawalone 40 - 45 procent od Ciebie warnów.

Najwięcej mam od Ciebie warnów.

Więc pytam się, jaki masz problem, pomagam ludziom, to chyba dobrze, nie?

Bo znam się na GTA: SA, inne GTA, jak własną kieszeń, przez 10 lat miałem już okazje grać w serie GTA.

Więc pytam się Ciebie, jaki masz problem, że mi dajesz, tyle procentów warnów.

Zaraz mi się cierpliwość, tutaj skończy. Już mam 65 / 100 warnów nawalone, 80 %, tych warnów są, przez Ciebie dane, z tego działu.

Czekam na Twoją odpowiedź.

bez gif

Opublikowano

Ja może i nie jestem modem, więc nie powinienem się wypowiadać, lecz z tego co się domyślam, to dostajesz warny za SPAM, czyli w każdym temacie jest Ciebie pełno, rozumiem jakbyś coś wnosił do tematu, wtedy ok, ale jak piszesz w jednym temacie po 3-4 posty i nic do danego tematu nie wnosisz, to nie dziw się, że masz %. Ja osobiście do tej pory jakoś nie widziałem ani jednej sensownej, pomocnej wypowiedzi z Twojej strony w tym dziale. Teraz jak ja dostanę %, to ok, trudno, ale chcę żebyś znał moje zdanie na ten temat. Tak wygląda sprawa.

Opublikowano

To co, mam już zamknąć tego już tego ryja w tym dziale, do połowy stycznia 2014, aż mi sie warny same pokasują?

bez gif

Opublikowano

Nie spam takimi tematami bo każdy normalny człowiek ci powie że warnów za byle co się nie dostaje z resztą masz wyraźnie napisane za co go dostajesz !.

Nie wiń tu Moda działu bo on pilnuje porządku i za byle co warnów ci nie daje.

Opublikowano

Ja rozumiem, ale nie, że już mam 70 procent, a wiecie, że jak jest 100 procent, to jest PERM-ban!

bez gif

Opublikowano

Dingu,Dingu...

Jak cię znam już trochę czasu i jakie zaobserwowałem u ciebie zachowanie(a może jakiego nie?), mogę śmiało wywnioskować ,że wszystko leży po twojej winie.

Z wszystkich ostatnich twoich postów w tym dziele cytowałeś i dodawałeś ,że "się zgadzasz" i tyle - a więc nic do tematu nie wnosiłeś i zostałeś ukarany.

Może i nie jestem modem, ale nie mam nic do snajper'a bo wiele razy pomógł mi, za co mu dziękuję.

Poprzez zakładanie takich tematów jeszcze bardziej się na to narażasz, przez co dobijasz to tych procent.

Myślę ,iż mój post trochę wnosi co do tematu - CHOĆ ten nie jest związany z grą...

Ja rozumiem, ale nie, że już mam 70 procent, a wiecie, że jak jest 100 procent, to jest PERM-ban!

Nie obraź się, ale na forum na jakich cię znam przynajmniej(nie zawsze,ale w większości co i ja mam tam konto) miałeś raz bana przez "swoje zachowanie" :)

Opublikowano

Słuchaj ja ci daje warny za SPAM. Ale to nie jest tak, że to tylko ode mnie je dostajesz. To, że piszesz to tak większość moich ale perfidnie spamujesz to co poradzę? Po za tym takie sprawy załatwia się, że mną na PW. A jak masz jakiś problem to piszesz do GM. Zamykam bo nie do tego jest ten dział.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...