Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[VM] Filmik pokazujący drop ze szkatułek !

MrAr3lek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Szczerze to już zygam tymi serwerami :) Co krok to jakiś hard i wszystko takie same kopia za kopia , kopią pogania ;)

oLqzgYC.png

Opublikowano

Pisałem już o tym fanie Alistry, serwer to nie tylko "gra" ale również administracja / eventy / kontakt / klimat, to że ktoś nawali 1000 nowości nie pasujących w ogóle do metina, to nie znaczy że to będzie fajne, bo to nowość. Na serwer serdecznie zapraszam, kolejne filmy już niebawem.

Opublikowano

Pisałem już o tym fanie Alistry, serwer to nie tylko "gra" ale również administracja / eventy / kontakt / klimat, to że ktoś nawali 1000 nowości nie pasujących w ogóle do metina, to nie znaczy że to będzie fajne, bo to nowość. Na serwer serdecznie zapraszam, kolejne filmy już niebawem.

Lepsze są nowości niż stary metinowy syf , już mi się nawet z wami pisać nie chce wiem jak ten serwer skończy ;) 30 online jak będzie to będzie dobrze : )

oLqzgYC.png

Opublikowano

Lepsze są nowości niż stary metinowy syf , już mi się nawet z wami pisać nie chce wiem jak ten serwer skończy ;) 30 online jak będzie to będzie dobrze : )

Lepsze są nowości ? Czyli bronie z Painta i nie pasujące w ogóle do metina rzeczy. 30 online nie poniżaj się już może, bo to jest śmieszne. Masz swój serwer, a my swój po co dalej prowadzisz rozmowę ? Niech każdy pilnuje swojego podwórka jak mówią a będzie dobrze. Ja nigdy nie szukam zaczepek, ale ty wręcz przeciwnie. Jutro kolejne filmy z serwera ;)

Opublikowano

Lepsze są nowości ? Czyli bronie z Painta i nie pasujące w ogóle do metina rzeczy. 30 online nie poniżaj się już może, bo to jest śmieszne. Masz swój serwer, a my swój po co dalej prowadzisz rozmowę ? Niech każdy pilnuje swojego podwórka jak mówią a będzie dobrze. Ja nigdy nie szukam zaczepek, ale ty wręcz przeciwnie. Jutro kolejne filmy z serwera ;)

To ty cały czas odpowiadasz na moje posty , człowieku... Modele z Painta weź już lepiej nic nie pisz bo chyba nigdy modelu z painta nie widziałeś .

@topic Serwer mi się nie podoba następny hard pod hajsik HA SREJK I TEN DRUGI SRADAS to chyba mówi samo za siebie :)

oLqzgYC.png

Opublikowano

To ty cały czas odpowiadasz na moje posty , człowieku... Modele z Painta weź już lepiej nic nie pisz bo chyba nigdy modelu z painta nie widziałeś .

@topic Serwer mi się nie podoba następny hard pod hajsik HA SREJK I TEN DRUGI SRADAS to chyba mówi samo za siebie :)

Proszę nie udzielaj się , nie podoba się to wyjazd, pozdro Papa :*

S1pJcl8.png

Opublikowano

Ile tych hardów będzie jeszcze?

A co do filmiku to powinniście zmienić na czacie nazwy przedmiotów jakie wypadają ze szkatułek, bo niektórzy nie rozumieją - ja rozumiem , nie chodzi o mnie.

Opublikowano

Ile tych hardów będzie jeszcze?

A co do filmiku to powinniście zmienić na czacie nazwy przedmiotów jakie wypadają ze szkatułek, bo niektórzy nie rozumieją - ja rozumiem , nie chodzi o mnie.

Ja mówiłem o tym w filmie, client na betę / officiala będzie już w pełni po polsku. Pokaż mi dobre hard poza balmorą i ravią ? Nie ma nie mówcie że kolejny hard, bo każdego typu serwer jest dużo, a to jest marudzenie ludzi, którzy nie wiedzą co już napisać i piszą znowu hard.

Opublikowano

Dobra, zamknij morde i wypierdalaj sześcio gwiazdkowy skurwielu.

Wszędzie wyrażasz swój pierdolony hejt, a tak na prawdę jesteś zerem.

Nie masz kurwa czym się pochwalić, możesz wypierdalać.

Btw. tak wszystkich jedziesz od gimbusów, a analizując Twoje posty, mam wrażenie, że nie skończyłeś nawet podstawówki.

#guwno.

Opublikowano

Piszecie że co chwila Hardy za jakieś 2 tygodnie będziecie pisać że co chwila Mediumy...

Opublikowano

lol dorwali pliki sg i się chwalicie gotową szkatułką good job panowie oby tak dalej tego w polskim metinie nam brakowało od wielu lat... szkoda że nikt na to wcześniej nie wpadł.

64562221938.png

Opublikowano

Fajny, serwer mam nadzieję, że i administracja ogarnięta, a teraz coś do dzieci.... Pamiętajcie nie liczy się typ serwer tylko klimat co z tego że macie easy, a na easy zero eventów, administracja ma w dupie wszystko... Tylko na IS się gapi, a jak ktos robi harda to znaczy że są ogarnięci (przynajmniej mam nadzieję) wyrozumiali itp.

Na pewno zawitam ::)

"Wracaj z tarczą, a nie na tarczy. "

"Nigdy nie kłóć się z idiotą... Najpierw sprowadzi Cię do swego poziomu, a potem wykończy doświadczeniem."

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...