Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[pytanie] Legendarny skin do Vladimira

z1xeN

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Co sądzicie o tym skinie? Zamierzam takiego sobie zakupić na imieniny ;dd

Warty jest zakupu co możecie mi o nim powiedzieć ?;d Jak Wam się on podoba?

Opublikowano

Jeśli ta postać jest twoim "mainem" i lubisz nią grać to jak najbardziej kupuj , są lepsze efekty i fajny wygląd .

Opublikowano

@up

raczej +20 do skilla

@top

to już twój wybór lecz ja bym kupił na twoim miejscu, "ponieważ" (żeby Sz.P. netrodal się nie przyczepił :>) ma zmienione animacje i jest ogólnie fajnyyyyyyy

qxv1fr.jpg

by NovusOrdo

It is better to keep your mouth closed and let people think you are a fool than to open it and remove all doubt. ~Mark Twain

Opublikowano

Sam nie dawno go kupilem i nie zaluje bo wedlug mnie ten skin jest lepszy od ultimate eza. Mozesz go sprawdzic przed zakupem programem lolskins.

Wiecie Gdzie Mam te wasze + i - ,?? tam gdzie światło nie dociera (domyślcie się gdzie....)

Opublikowano

Jak dobrze grasz i lubisz grać Vladimirem to kupuj , bo trochę bez sensu kupować i nią nie grać . Mi się bardzo podoba podstawowy wygląd Vladimira , ale jeśli chcesz to kupuj ;)

Dodaje (chyba) nowe efekty , itp.

giphy.gif ­

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...