Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam]Reached End of stream for (IP)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam serwer dedykowany na hostingu fiberhost.pl . Serwer jest włączony ale nie można na niego wejść bo jest Can't reach server .W konsoli serwera jest napisane

Reached End of stream fof (IP) ,resety serwa nie pomagają nie wiem co robić :/ ostatnio miałem ostrzeżenia co do limitu ramu na serwie to dokupiłem dodatkowe 200mb .

Proszę o pomoc

zzl7.png

Opublikowano

Też to mam. Jest to wina craftbukkita 1.6.2.

Użytkownicy twierdzą, że pomaga zmiana mapy i pluginów, jednak mi nic nie pomaga.

Nie pozostaje nic, tylko jak czekać, kiedy Bukkit naprawi ten błąd.

Znawca
Opublikowano

Też to mam. Jest to wina craftbukkita 1.6.2.

Użytkownicy twierdzą, że pomaga zmiana mapy i pluginów, jednak mi nic nie pomaga.

Nie pozostaje nic, tylko jak czekać, kiedy Bukkit naprawi ten błąd.

Wcale, że nie.

Rozwiązanie jest proste: przytrzymać Shift + Strzałka w górę i kliknąć na serwer na którym są problemy, to przenosi serwer na górę co jakimś cudem naprawia bug.

Validating > Member > ProUser > Postmaker

-----------------------

Opublikowano

Wcale, że nie.

Rozwiązanie jest proste: przytrzymać Shift + Strzałka w górę i kliknąć na serwer na którym są problemy, to przenosi serwer na górę co jakimś cudem naprawia bug.

To nie pomaga...

zzl7.png

Opublikowano

Mam podobny problem, mój kolega nie może wejść na serwer tylko na jego koncie, pisze mu że już jest niby zalogowany na tym loginie , on nie może wejść ale jak ja jestem to pisze że dołącza do gry chwile jest jego link na tab i go wywala

Opublikowano

Najlepiej zmienić wersję bukkit, wiem, że to zajmie trochę długo bo zmiana pluginów itp

Ale to powinno pomóc :) !

1.6.2 bukkit jest niestabilny tez kiedys mialem problemy ale zmienilem na 1.5.2 i wszystko zaczelo dzialac :)

Licze na +

Pozdrawiam

Opublikowano

Chyba że pozmieniałeś IP portu to ip po dwukropku " : " Sprawdź. Bo nawet ja nie wiem czy to jest to :)

Opublikowano

Chyba że pozmieniałeś IP portu to ip po dwukropku " : " Sprawdź. Bo nawet ja nie wiem czy to jest to :)

Wszystko jest ok z IP portu chcę również dodać że to serwer dedykowany ,jak odpaliłem na hamachi te same pliki to wszystko ładnie chodzi ... mam serwer na fiberhost.pl

zzl7.png

Opublikowano

TO JEST KU*** WINA HOSTINGU! sory że się uniosłem ale jeżeli macie jakiekolwiek problemy typu Błąd z logowaniem na serwer, Serwer nie może być uruchomiony na tym IP

To jest to w 100% wina hostingu! zmiana silnika nic nie zdziała! pisać do Teamu hostingu oraz przeczytać FAQ bo tam zawsze są informacje na ten temat ;)..

Opublikowano

Tak ten błąd z ip to wina hostingu musza tobie zabić proces ponieważ bukkit się z bugował. A dwa razy nie może być odpalony na 1 orcie serwer dlatego napisz na BOK w panelu. Od razu ci to naprawią.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...