Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Fifa 13 ultimate team PC

dariuszw1277

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam otuz mam problem z wejsciem na ultimate team pc. Pisze mi ze moje konto jest zablokowane i aby zresetowac pytanie awaryjne musze sie zalogowac na zaufana konsole. Próbowałem sie zalogowac w grze (pc)/ i na stronie easports i to samo pisze. Dodam iz podczas pierwszej próby 5 razy zle podalem pytanie awaryjne i mi zablokowali. FIFA oryginalna jak cos. Gdzie jest ta zaufana konsola

Opublikowano

Wytlumacze jeszcze raz : Otóż chcialem zalogowac sie na ultimate team w fifie 13 pc (w grze) ale poprosilo mnie o podanie odpowiedzi do pytania awaryjnego ... hmm nie wiedzialem, wiec zalogowalem sie na strone easports/graj online/ultimate team tam tez prosilo o podanie odp. na pytanie awaryjne .. dalem nie pamietam odpowiedzi .. i zablokowalo mi konto ... aby je odblokowac próbowalem jeszcze raz zalogowac sie na strone easports i w fifie 13 pc na ultimate team, ale pisalo ze moje konto jest zablokowane i ze nalezy zalogowac sie z zaufanej konsoli .... co robic ?

Opublikowano

Napisz do supportu .

1. Pytanie awaryjne to te które podałeś przy tworzeniu konta na ea sports .

2. Zaufana konsola to ta na , której się kiedyś logowałeś podając pytanie awaryjne lub się na niej rejestrowałeś .

Opublikowano

Napisz do supportu .

1. Pytanie awaryjne to te które podałeś przy tworzeniu konta na ea sports .

2. Zaufana konsola to ta na , której się kiedyś logowałeś podając pytanie awaryjne lub się na niej rejestrowałeś .

Co do odpowiedzi 2. to ja wiem, pierwszy raz wchodzilem na ultimate team w fifie pc... tylko ze jakis czas temu zakupilem router i moje IP sie zmienilo i nie mam mozliwosci powrotu do starego to chyba przez to i niewiem co robic ......

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...