Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

nie pokazuje gry

RyXeL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

hey mam problem dzisiaj normalnie se grałem i terza też mi się chciało lecz gdy włączam gre to pojawia się na pasku muzyka gra ale nie widze gry i nie moge do niej wejść kilkam nawet alt tab i nic

EDIT

reinstal nic nie pomógł

12Z3na4w70uNWDDFCGFCG.gif

Opublikowano

jako admin nie działa a mikro mam podłączone 24/h a to w zgodności nie ma service pack 3 ale i tak nie działa bo w innych tak samo odpalam gre i nie pokazuje się tylko na pasku i dzwięk z gry mam problem z multi bo single normalnie działa

Opublikowano

oczywiście 2 miesiące po premierze kupiony i pierwszy raz coś takiego mam

edit

dobra udało się ale tera problem taki że mam coda w malutkim kwadracie nie moge go powiększyć alt tab nie działa a ping mam chyba 99999999999999999 bo w menu mam 1fps chyba i nie wiem oco kaman

edit up

z pingiem i fpsami se poradziłem ale teraz mam gre w kwadracie i alt tab nie działa obramówki nie da się zdjąć powiększyć też ma ktoś rozwiązanie?

Opublikowano

Sprobuj zmienic rozdzielczosc

no ok miałem początkowo 600xna coś nie pamiętam ale jak zmieniam na tą co miałem wcześniej czyli 1024x768 to mi kwadracik sie powiększy ale co mi z tego jak powiększe na 1280x1024 jak mi się to powiększy na maksa ale wcześniej na tej grafice grałem na pełynym ekranie

edit

nadal mam problem z rozdzielczością ale teraz wszedłem do gry i pięknie ładnie se biegam ale moi przeciwnicy i mój team mają lagi czyli tepają się i teraz nie wiem co zrobić coś wpisać do konsoli?

edit

rozwiązałłem ten problem przyczyną był zbugowany profil ;/ ale lipa 55lvl i złote bronie na nowo trzeba robić

• 4 miesiące temu...
Opublikowano

Przyczyną nie jest zbugowany profil, a komenda która uruchamiała tobie grę w oknie, o ile się nie mylę jest to /r_fullscreen 0.

Wysyłane z mojego GT-S5570 za pomocą Tapatalk 2

graphic.png

RANK - THE GLOBAL ELITE - 1028H

PROFIL STEAM → CLICK

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...