Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Borderlands..

kysy21

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Więc tak , coś tam pokręciłem i chciałem zainstalować grę od nowa , ale pojawia się zamiast Install , to '' Uninstall'' więc klikam , daje Remove i nie chce się odinstalować -..- . Wyskakuje " Error 1721. There is a problem with this Windows Installer package . A program required for this install to complete could not be run.Contact your support personnel or package vendor." :/

Mam pusty folder z tą grą ale normalnie jak bym chciał usunął to wyskakuje że '' Nie można usunąc Binaries : Plik jest używany przez inną osobę lub program . Zamknij wszystkie programy które mogą używać tego pliku i spróbuj ponownie . "

Opublikowano

Spróbuj zainstalować na inny dysk czyli jak miałeś ten poprzedni na C to teraz zainstaluj na D.

1374104818-U732898.png

Użytkownik MPCforum

Opublikowano

Zrestartuj komputer i spróbuj ponownie usunąć ten plik jeżeli dalej się nie da spróbuj po zakończyć wszystkie działania na razie czyli przeglądarka gg itp wszystko jeszcze jedno pytanie ty masz oryginał czy piracką wersje ?.

1374104818-U732898.png

Użytkownik MPCforum

Opublikowano

Oryginał...

I nic , dalej ... Wyłączyłem i włączyłem jeszcze raz i dalej to samo wychodzi..

A innye programy mam cały czas wyłączone..

Opublikowano

Dobra nwm czy o to chodziło ale znazalazłem gdzieś na internecie rozwiązanie :D Może komuś się przyda , trzeba pobrać ''Free Window Registry repair'', potem przeskanować kompa , nacisknąć fix errors , odczekać chwile i się na odinstalować i od nowa zainstalować ..

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...