Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Uwierzytelnianie

Adriano™

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Uwierzytelnianie jest chwilowo nie dostepne. Sprobuj pozniej.

Gry próbuje sie do launchera zalogować wyskauje taki błąd, wiecie o co chodzi?

Nie mam nic na email'u nawet jakbym bana wyrwał to by mi chyba cos przysłali, a tutaj pustki xD

Opublikowano

Używałeś cheata?Jeśli tak to masz jakby chwilową blokade,niedługo to minie i się normalnie zalogujesz.

FLPR uzywałem, chwilowa blokade czyli jak to bedzie wygladac, jak znowu odpale cheata znowu bede mial bloka na dluzej tym razem itp.?

Opublikowano

Mi owy komunikat się pojawia dość często mimo iż używam prawidłowo auto finisha.

Uwierzytelnienie trwa około 2h

Zbieram - ;)

Opublikowano

Mi owy komunikat się pojawia dość często mimo iż używam prawidłowo auto finisha.

Uwierzytelnienie trwa około 2h

Ja cisnalem na FLPR, dosc krotko dzis, okolo 30min. i wywaliło około 6/7h miałem ten błąd. Ustał 1,5h temu dopiero.

Opublikowano

Ja cisnalem na FLPR, dosc krotko dzis, okolo 30min. i wywaliło około 6/7h miałem ten błąd. Ustał 1,5h temu dopiero.

Na FLPR nigdy nie miałem uwierzytelnienia, więc być może trwa ono w zależności od cheata

Swoją drogą mi po dwóch wyścigach na auto finish wyświetla się komunikat "neterror_peer_timeout" i nic praktycznie nie mogę zrobić. Błąd ten po wyłączeniu gry trwa właśnie około 2h.

Próbowałem naprawić według poradników, aby tam funkcje wyłączyć w połączeniu, wyłączyć hamachi itp. lecz nic nie pomaga:/

Zbieram - ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...