Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Hardcore]->[120S]->[1life]->[Unban automat]->[Gildie za itemy]<-> CraftHard

matixd3

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1.png
9.png

Małe Informacje:
Hardcore to typ (jak już chyba wszyscy wiedzą) bardzo ciężki.Na Craft-Hardzie macie tylko po 1 życiu,później ban 3 dni.
Ze stone dropią itemy oraz exp.Drop uwierzcie nie taki byle jaki.Ustawiliśmy tak żeby grało się dłużej a gra się nienudzenia.
Pliki serwerowe naprawdę długo robiliśmy a chociaż mieliśmy nie byle jaką ekipę i nie chcemy żeby ta praca w która włożyliśmy tyle starań poszła na marne. Było dużo spolszczania itp.
Serwer posiada 120 slotów a maszyna 8gb ramu więc nie ma mowy o lagach
Administracja to +14/17.
Na serwerze kultura 100% oczywiście mamy pluginy które blokują wulgaryzmy itd.Ale zawsze ktoś coś nowego wymyśli.

9.png
2.png

9.png

3.png

Wlasciciel-uciu
======================
HeadAdmin:matixd
========================
Architekt-malygofr

9.png

Screeny:

s0.png

s1.png

s2.png

s3.png

s4.png

s9.png
Poszukujemy YouTubera.+100 widzow!
Przewidywana nagroda!!!

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

widzicie czasem wy sens gry na Hardcore ? dedaja was i macie bana 3 dni = 3 dni 0 gry na tym serwie powiedzmy 1 koleś jedzie all i all maja 3 dni bana gdzie tu logika? może 2 zycia utworzyć czy coś ?

531ms4.jpg

Nie Kłóć Się z Głupcem , Bo Najpierw Sprowadzi Cię Do Własnego Poziomu A Potem Pokona Doświadczeniem

Opublikowano

To już do właściciela ja mu już mówiłem żeby ustawić na 10 żyć bo jak sedna 10 razy to już poczekaj te 3 dni a nie na sprawnie spadną gdzieś i ban a jak coś to ja tylko reklamuje serv

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...