Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jaką postacią i jaką klasą grać ?

ViQney

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Otóż w swoim życiu już grałem na wielu serwerach, postacie zaczęły mi się wszystkie znudzić i ich wszystkie klasy, ale nie ma nowego i szkoda, ale lubię grać w metka i chcę grać, wiem na jakim serwerze zacząć grać, tylko nie wiem kim ;/ Ostatnio na privie grałem body, rzadko grałem Body, praktycznie 2 razy i powiem że mi się nie podoba, Mental ogólnie bardziej mi się podoba, bo to mój żywioł, ale nim też nie chcę grać, bo już dużo wojem grałem, bym chciał Ninja Archer, bo to była moja pierwsza i najdłuższa postać na PL'u, i mi się bardzo podoba, ale gdy już są groty av2, ludzie zaczęli robić eq na strzały, to już odechciewa mi się nim grać, gdyż został znerfiony ;/, Szamanem nie chcę grać i nie będę, oczywiście grałem nim ale to nie postać dla mnie. Sura WP jak i też BM są takie dla mnie zbyt nudne, grałem i tym i tym trochę i nie zbyt mi się chce dalej grać postacią władający czarną magią. Jakieś sugestie ? Pomóżcie :)

Opublikowano

Graj tym kim umiesz grać nieważne czy ci się nudzi ale właśnie nim się najłatwiej wyrobisz.

Ale nie pisałeś nic o Ninjy Dagger grałeś nim ? Jeśli nie to spróbuj jeszcze tego.

2hxtusn.png

East To West!

Arsenal Is The Best!

Fuck The Rest!

Opublikowano

Z tego co zrozumiałem to Ty nikim nie chcesz grać, jedynie o ninji nic nie powiedziałeś. Graj daggerem i koniec, trudno nim i dobrze.

1374233458-U949229.png

Opublikowano

Grałem Dagger'em, powiem że chyba będę grał Ninją, tylko nwm która klasę mam wybrać, chyba że najpierw mogę zrobić Daggera pod expa, a już na wysokim lvl'u zmienię na Archera.

Opublikowano

O ile się da to tak zrób, łatwiej jest wyexpić daggerem niż archerem.

Jeśli nie ma możliwości to zaczynaj archerem.

Opublikowano

Ja osobiście bym Ci polecał Szamana Smoka, bo jest naprawdę dobry do Expa, jak i do PvP (Wystarczy stworzyć dobre Eq do Exp i PvP).

owd7.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...