Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Serwer

xblasterx

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak jak w topic.

Waszym zdaniem jaki serwer lepszy??

Chicane czy Apex (chodzi tylko i wylacznie o serwery Eu) ?

Gdzie mniej cziterow?

Z wlasnych obserwacji mysle ze na Apexie jest wiecej graczy ale takze duzo cziterow a na chicane mniej graczy i gdzie niegdzie cziter ;d

Opublikowano

No tzn gram i bardzo sie mi ten serwer nie podoba ... Speed hack na speedhacku Duzo ludzi ale cziterow wiecej i chyba sie przezuce na Chicane ;/

Opublikowano

hah mogles wbic dzis kolo 10.00 rano tor dla klasy B. Nie dalo sie grac same 60 lvl (no i wtym ja) na speddhackach + wmawiali mi ze sam mam i reportuja mnie haah

EA sie za nich bierze? To ciekawe bo kazdy robi co chce hahah Jest ich tak duzo ze chyba kazdy jest teraz w posiadaniu jakiegos hacka.

Opublikowano

Skoro mieli 60lvl to mogli mieć dobre fury.Czasami się zdarza że auta klasy E wrzucają na wyścig z S.Tamte auta 360-370 lecą spokojnie.

Opublikowano

Myślę, że ilość cziterów na Apex wcale nie jest tak olbrzymia :)

Przez ostatnią aktualizację Trainera od GaMerZ trochę przybyło ale nadal jest lepiej niż około 2 miesięcy temu.

Na Chicane jest ich może 20% mniej. Jak ktoś gra od zera to może grac na Chicane, mi trochę szkoda tracić

konto o takiej wartości :)

142g9ox.png
Retired Need For Speed: World Player 2pocfa1.png

Opublikowano

Czym róznia sie serwery EU od US? EU europa, a US ?

US - United States (Stany Zjednoczone)

| | | | | taniecgitara basowa

| Bez komputera. Jeśli masz jakąś sprawę i chcesz pogadać na Skype/GG napisz najpierw tutaj, wejdę.

Opublikowano

graj na apex-ie jest dużo polaków , a chitami się nie przejmuj fakt wygrać wyścig klasowy to sukces z tą ilością botów ,ale na chikanie jest tak samo :)

93988298266825447943.png

Opublikowano

No gram na Chicane i dopiero widzialem z 3 cziterow ...

@xSzarlotekx Sam wybocilem na Apexie 60 lvl itp Wymaxowalem VW Scirocco do klasy E + cisnolem nawet na Speedhacku zeby dogonic tamtych czitow ale nawet to nie dalo rady D; (oni tez mieli VW Scirocco nawet nie wszyscy ''wymaxowane'' ale i tak byli pierwsi!!!

Tak czy inaczej '' ja nie polecam grac na apex '' bo sa tam ruscy / ukrainscy majstersztyki z czitami nie z tej ziemi ;>

To chyba bylo by na tyle i zapraszam na Chicane Eu. Gram tam od nowa.

Ps. Juz nie czituje !!! Tylko szkoda tych dwoch kont ktore wybocilem 60lvle na Apex i Chicane nawet na jednym jest Aventadorek ;x

Opublikowano

Ja na Apexie mam 28 lv i szczerze mówiąc tylko jednego cheata zobaczyłem, który wyjechał przed startem (przed 3 sekundami na starcie) I mam nadzieję że więcej nie będę widywał...

Opublikowano

Ps. Juz nie czituje !!! Tylko szkoda tych dwoch kont ktore wybocilem 60lvle na Apex i Chicane nawet na jednym jest Aventadorek ;x

Nawróciłeś się? :P Poco opuszczac 60lv. z takim samochodem? o.O

A na Chicane EU są cziterzy ale można powiedzieć ze nie którzy czituja "z klasa", tutuaj nie spotkałem kogoś kto od razu wszystkie mozliwe hacki zapuścił tylko jeden xD ale i tak idzie wygrac.

Opublikowano

Dlatego hmm ze to bylo moje pierwsze konto potem poznalem czity i zepsolem wszystko :-( Nie bylo sensu wtedy juz grac. POZATYM przegrywalem tym avetadorkiem z kazdym z klasy s !! A podobno mial byc taki dobrry samochod ale to chyba wina cziterow :-/

Tak czy inaczej odradzam wszystkim czitowania poniewaz gra sie szybko znudzi.

Ps. Hmm czity do gier sa dozwolone na tym forum ale nie wolno np sprzedawac kont dlaczego?

Prosze o

/cose

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...