Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] World Of Warcraft

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam male pytanko do was chodzi o to ze chce sobie znowu pograc w wowa jednak na serwie prywatnym bo global juz odpada mimo ze duzo na nim przegralem poniewaz nowe dodatki mi nie pojda na kompie i oto pytanie do was czy da sie zlamac zabezpieczenia z orginalnych plyt by zagrac na privie bo probowalem i nic :)

Opublikowano

Ja instalowałem z płyt , potem wgrywałem ręcznie patche . Potem data/enGB/realmlist.wtf otwierałem za pomocą notatnika i zmieniałem . I odpalasz gre przez WoW.exe

1377430129-U769346.png
Opublikowano

Ach te czasy, gdy podstawkę WoWa instalowało się z płyty. :D

Anyway... Zależy też, na jakim patchu chcesz grać. Bo do WOTLK wystarczy realmlista zmieniać i nie uruchamiać z launchera a przez plik exe w folderze z grą.

Od Cata, trzeba modyfikować plik exe.

Opublikowano

okej zainstalowalem podstawke i sytuacja wyglada tak w data/enGB niemam realmista tylko w glownym folderze z gra i niemoge go zmienic

Opublikowano

Launcherem od Blizzarda nie spatchujesz do 2.4.3, możesz jedynie ściągnąć klienta i ręcznie patchować, a najlepiej ściągnąć całego klienta gotowego i tylko realmlist zmieniać. Np. z thepiratebay.se

G8loSX2.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...