Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Regulamin, kid mod, mod -> Problemy na mpcforum

VinoxeQ

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich modow w tym ( wiekszosc powalonych )zakladam ten temat nie zwracajac na warny, aczkolwiek mam to w dupie

O co mi chodzi?

Stawiam sie za prawie wszystkimi uzytkownikami mpcforum.

Opisze wam wrazenia nowych uzytkownikow

1 dzien : 5% za odpowiedz na temat

2 dzien - Kolejne procenty za odpowiadanie na temat, pomoc

3-20 dni - nagle nic

20-rok - o kurde mam prawie 100% musze zakladac tutki, a mod jest po********

Kogo to wina?

Prawie calej administracji mpcforum. Polecam robic cos administratorzy, rootki bo inaczej te forum bedzie jeszcze wiekszym schroniskiem dla psów ;>

Global admin jedynie nie stawia warnow za byle co, rozumie napisany ' czesciowo ' przez siebie regulamin, lecz zwykly mod, kid mod jak ten us.... (mniejsza) nie rozumieja tego i wstawiaja warny za nic, nawet nie sprawdzaja co ktos napisal, tylko ' podnieca sie ' poniewaz daje komus:

*Ostrzezenie

*Pare procent

Najlepiej jak by root/global admin sie tym zainteresowal i zlikwidowal kid modow i dal rekrutacje od 16-18+, poniewaz sa ludzie 14 letni ktorzy dostaja moda, kid moda.

Niestety po jakims czasie sie okazuje ze ten mod gowno robi i tylko stawia warny za nic

To tyle

Prosze administracje aby zlikwidowala kid modow, prosze rowniez o nie likwidowanie tematu

Popierajcie to, aczkolwiek to jest sama prawda o mpcforum, czesciowo o administracji.

Spokój nastał w moim sercu, wszystko znowu jest na miejscu. Odnalazłem w sobie spokój, wyrzuciłem wręcz niepokój. Pokazałem silną wolę i od teraz mam swobode... ;o

Opublikowano

Ja dodam tylko, że Wkur%$W%#$ia Mnie gdy mod danego działu daje warna ale w temacie nie odpowiada, to jest żenujące :(

2d6tno4.png

BANNED :(( na 15 dni

Opublikowano

Nie wiem za co dostałeś ostrzeżenia, ale kidmoderatorzy/moderatorzy/global moderatorzy wszystko robią według regulaminu i tabeli kar, jeśli masz zażalenia pisz do globalnego moderatora/lidera działu (o ile jest).

Opublikowano

up

Przepraszam Ciebie bardzo, lecz jezeli nie znaja jak by to napisac

'Tematyki' tematu ( wiem chujowo brzmi ) to powinni zostawic to, albo napisac do globala aby sie upewnic.

Moze ty nic nie widzisz, lecz 100 uzytkownikow na 110? Widzi

Spokój nastał w moim sercu, wszystko znowu jest na miejscu. Odnalazłem w sobie spokój, wyrzuciłem wręcz niepokój. Pokazałem silną wolę i od teraz mam swobode... ;o

Opublikowano

No tak...

Bo najlepiej pogłaskać po główce i powiedzieć. "Nie rób tak więcej" Jak małe dziecko... To w ten sposób nie działa.

Opublikowano

Deso. Najwidoczniej tego nie rozumiesz, stawiacie warny od tak, jezeli nie ma zadnego zlamania regulaminu to tak czy siak stawiacie.

Np kiedys napisalem u brata na koncie ' Serwer zostal wlaczony, milego grania' (cos w tym stylu) to po 20 minutach dostalem 5%?

Opublikowano

Nie wiem jak jest w innych działach, bo ja się zajmuje single playerem.

Ale jak widzę że ktoś powiedzmy, spamuje w temacie... To jakby nie było, ostrzeżenie trzeba dać. Co innego, jeśli użytkownik ma parasolkę bezpieczeństwa to wtedy tylko upomnienie daję.

Zresztą... Chyba mi nie powiesz, że to co zacytuje to nie spam?

dobra, jeżeli ktoś by chciał mi pomóc to niech mi napiszę PW

Opublikowano

yyyy? o co ci chodzi ? przeczytaj regulamin dokładniej to nie będziesz dostawał warnów ja jestem tutaj no prawie rok a od jakiegoś czasu pisze ze zgodnością regulaminu i mam 0% ostrzeżeń bo przeczytałem regulamin jeżeli moderator źle ci nadał lub niesłusznie zawsze możesz się odwołać u global moderatora lub u moderatora który dał ci to ostrzeżenie tu nie trzeba być jakimś geniuszem tylko musisz przeczytać regulamin.

1374104818-U732898.png

Użytkownik MPCforum

Opublikowano

To już tylko i wyłącznie Twoja wina. Jeśli piszesz wulgarne posty, powielasz wypowiedzi, lub Twój post po prostu nie wnosi nic do tematu, to moderator ma obowiązęk nałożyć na Ciebie ostrzeżenia. KidModerator nie ma opcji nakładania warnów.

"Nieznajomość prawa szkodzi."

Opublikowano

Ja dodam tylko, że Wkur%$W%#$ia Mnie gdy mod danego działu daje warna ale w temacie nie odpowiada, to jest żenujące :(

Bo nie musi.

Witam wszystkich modow w tym ( wiekszosc powalonych )zakladam ten temat nie zwracajac na warny, aczkolwiek mam to w dupie

O co mi chodzi?

Stawiam sie za prawie wszystkimi uzytkownikami mpcforum.

Opisze wam wrazenia nowych uzytkownikow

1 dzien : 5% za odpowiedz na temat

2 dzien - Kolejne procenty za odpowiadanie na temat, pomoc

3-20 dni - nagle nic

20-rok - o kurde mam prawie 100% musze zakladac tutki, a mod jest po********

Kogo to wina?

Prawie calej administracji mpcforum. Polecam robic cos administratorzy, rootki bo inaczej te forum bedzie jeszcze wiekszym schroniskiem dla psów ;>

Global admin jedynie nie stawia warnow za byle co, rozumie napisany ' czesciowo ' przez siebie regulamin, lecz zwykly mod, kid mod jak ten us.... (mniejsza)

Kidmod nie może warnować.

@Top

Ja jakoś dałem radę napisać 1000 postów w dziale (przed kidmodem ofc) bez dostania żadnego warna, po prostu nie znasz regulaminu lub go nie przestrzegasz, that's all.

652601399840421198520.png

Opublikowano

Nie ten dział.
Do tego, moderatorzy/globale/administratorzy nie dają ci % za nic. Ja od tamtego czasu mam 20% , a dokładnie to jedynie za plagiaty, oraz ban na 3 dni, muszą przestrzegać regulaminu. Jeśli go łamiesz to otrzymujesz procenty. Parasolka również Cie chroni. Pisz coś z sensem i na temat to na pewno nie otrzymasz %.
Nawet jeśli nie jesteś obeznany z regulaminem, otrzymujesz %, poczytaj regulamin ;)

Opublikowano

@Autorze tematu,nie używaj słów których znaczenia nie znasz.Źle używasz wyrazu "aczkolwiek".

Co do tematu,sam dostałem raz warna bez przyczyny,pomimo,że nikt inny za to nie dostał (Brak skana do pliku,który miał ponad 200MB,i nie był wrzucany przeze mnie)

Opublikowano

Takie coś to chyba do administratora na pw ;)

A warny dostajesz za złamanie regulaminu ;)

A skargi oraz odwołania są u Globali oraz Administratorów :)

Opublikowano

Jak piszesz głupoty to się nie dziw, że dostajesz raporty. Ja jakoś mam 0 % i żadnego ostrzeżenia :)

Właśnie miałem to samo napisać. Jak się postów pisać nie umie to dostaje się punkty, albo piszesz "Zrób to co napisał Makin - zadziała" To powielenie odpowiedzi i potem się dziwi, że punkty dostaje..

Ja mam 0 pkt. Nie pamiętam kiedy ostatnio pkt dostałem. Miałem 11/100 od ponad roku, zbiłem i jak na razie nic nie dostałem ;)

3t6EGVz.png

Opublikowano

W zasadzie, to według mnie nie ma doprecyzowania czy powielanie odpowiedzi to spam czy nie. Przynajmniej ja się przy tym gubię.

Opublikowano

Ja to napisalem, ze wzgledu na innych graczy, znajomych itp. Nie spotykalem sie zbytnio z warnami jedynie z 360 2 razy.

Ps: Spam to spam, lecz wypowiedz na temat serwera to co innego, np w metin2, mc etc.

Popatrzcie sobie na posty <co niektore> i sie dowiecie o co mi chodzi;>

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...