Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Ravia vs Triador , oraz sposob zarobku

AntyWarn

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, naszla mnie nagla chec na harda, ze wzgledu pewnie na wakacje :P. A wiec.. Ktory serwer bardziej polecacie, Ravie czy Triador'a oraz dlaczego? Ja jestem bardziej za Triadorem, ze wzgledu na latwo dostepne dodania, zmianki. Ale kolejna sprawa dotyczaca Triadora... Ceny sa niskie, do 34 lvl'a udalo mi sie uzbierac zaledwie 1kk, cala ta kasa poszla na ulepszenia, wiec nie mam nic, nawet pot... Macie jakis sposob zarobku? Bo mnie nawet na poty nie stac. A sposob zarobku na ravii, procz dropienia hematkow?;d

Pomocy, daje like'a oraz 5 w profilu. ;)

Opublikowano

Na ravii zarobek jest albo hematy na 8 lvl albo 86 wp i na mape od 86. Triador to syf, lepiej popylac na ravii, latiwjeszy zarobek kazdy moze sie wybic, zarobek na najmniejszym lvlu juz oplacalny.

Opublikowano

Na ravii zarobek jest albo hematy na 8 lvl albo 86 wp i na mape od 86. Triador to syf, lepiej popylac na ravii, latiwjeszy zarobek kazdy moze sie wybic, zarobek na najmniejszym lvlu juz oplacalny. - Chyba obnizyli drop hematow, bo mi z 8 spotow z rekawiczka nie dropl hemat, a dropilem na 6 lvl'u, takze lipa. A dlaczego Triador jest syfem, hmm. ?

Opublikowano

Syfem, bo jest od 4game, który ma wyjebane na graczy.

Nie obniżali nic, zrób 8 lvl i drop z rekawiczką, no wiesz czasem jest pech, no ale 8 spotów to raptem 20 sekund..

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...