Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

SwistaczekPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam problem z CS'em kupiłem Steam bezpośrednio z platformy (nie przez allegro itp.) i odpalam wszystko pieknie ładnie.
A w menu takie lagi że ledwo na który przycisk czy to do ustawień czy to do serwerów nie mogę nacisnąć. A jak już się uda to przy ładowaniu wyskakuje: Fake Client. Connection was in idle state for 8 seconds.

I tak za każdym razem, raz tylko udało mi się wbić na serwer i też lagi jak nie wiem co :(

Na normalnym Csie (non steam) grałem i wszystko ok żadnych zacięć. Dodam że mam internet Download 10Mb/s

Proszę o pomoc :)

Opublikowano

Siemanko Zobacz to

Biblioteka -> Wszystkie Gry (po lewej)-> Nacisnij prawy przycistk myszki na "counter strike"-> Właściwości (zakladka na samym dole)-> Ogólne-> Ustaw opcje uruchamiania-> i tam wklepujesz to -nofbo -nomsaa

Zobacz jesli pomoze to dobrze jeśli nie to szukaj czegos innego

Opublikowano

Siemanko Zobacz to

Biblioteka -> Wszystkie Gry (po lewej)-> Nacisniej prawy przycistk myszki na "counter strike"-> Właściwości (zakladka na samym dole)-> Ogólne-> Ustaw opcje uruchamiania-> i tam wklepujesz to -nofbo -nomsaa

Zobacz jesli pomoze to dobrze jeśli nie to szukaj czegos innego

Jak nie jest to Ci potrzebne to nie odpali mu klient.

Moja rada - skopiuj stary cfg i wklej do steam'a.

:makka: DajGrzdyla - s.56 Diumar  <3  <3

808911489533930136490.jpeg

Opublikowano

Poszukaj sterowników do karty po indentifikatorze sprzętu Mój komputer-> Właściwości-> Menadzer urządzeń -> Karta graficzna ->zakładka szczegóły -> Zmieniasz na indentifikator urządzenia i kopiujesz go (mój to PCI\VEN_10DE&DEV_06E9&SUBSYS_3A2417AA&REV_A1) i szukaj według niego Powinieneś znaleść

1390144171-U592769.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...