Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak zdobywać karty?

BoltoS

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak zdobywać karty kolekcjonerskie w Docie 2 przez steam.

Jak one wypadają. Muszę zagrać ileś tam gier czy po prostu randomowo jak itemy?

Próbowałem zagrać jedną z tych postaci które są na karcie i nic :)

Jeżeli potrzebujesz pomocy pisz na Prywatną skrzynkę. Chętnie wytknę ci błędy i powiem co robisz źle  

Opublikowano

Przed wprowadzeniem kart, trza było coś kupić tylko. Jak zacząłeś grać po, musisz wydać 9 euro w sklepie dota 2.

Jak dobrze pamiętam to tak jak itemy, ale w Dote nie grałem z tydzień, może dwa :)

Mam nadzieję, że pomogłem.

Nie wprowadzaj człowieka w błąd.

Opublikowano

Zrób inaczej. Jak masz dużo gier z opcją kart kolek., to zdobywaj je i sprzedawaj na Rynku. Wtedy spokojnie kupisz sobie cały zestaw na Rynku za około 2 oiro.

be40e79d8a4146afcd71316c7fe9f193a72a0ee3

Opublikowano

Zrób inaczej. Jak masz dużo gier z opcją kart kolek., to zdobywaj je i sprzedawaj na Rynku. Wtedy spokojnie kupisz sobie cały zestaw na Rynku za około 2 oiro.

Ale żeby korzystać z rynku trzeba coś kupić na STEAMie np. jakąś grę.

Opublikowano

doladuj euro wejdz w tf/dota kup najtansze gowno jakie jest a za reszte kup klucze z marketu ponizej 1.50 e co da ci spokojnie 3 klucz + jakis przedmiot do dota2

Opublikowano

Obecnie ten zabieg jest nieopłacalny, bo wartośc kart spadła z 0.30 euro do 0.10-0.15, więc nawet jeżeli kupisz coś w sklepie to zwróci Ci się maksymalnie pół euro.

Opublikowano

Nie macie racji. Ja mam z 10 gier. 10 x4 czasem x5. Sprzedawałem je po 0,20 centów, a w 4 dni spadło tak że sprzedaje po 0,10. Karta kosztuje 0,20. TYLKO i wyłącznie grając mam już cały zestaw do Isaaca i 2 oiro, a zostało mi jeszcze z co najmniej 15 kart do zdobycia ;)

be40e79d8a4146afcd71316c7fe9f193a72a0ee3

Opublikowano

To sobie zobacz jak średnio spadła cena kart, obecnie to jest 40-50 % mniej niż przed Steam Summersale. Obecnie jest to mniej opłacalne, bo wcześniej zarobiłem 7.30 a teraz le.dwie 4.20, więc jest spora różnica. Lepiej zachować i poczekać, może sytuacja wróci do normy

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...