Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Info/Dyskusja] Wyszukiwarka serwerów

Googlus

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Właśnie nic nie wiem o tym poza tymi SS. Nawet nie mogę uruchomić BFH a z chęcią zobaczyłbym jakiś większy, dokładniejszy opis.

Opublikowano

Tak, fajna ta nowa opcja. Korzystałem z niej. Możesz szybo i łatwo dołączyć do danego servera - podgląd na ilość graczy, mapki, przyjaciół, wybór serverów Unranked ... Naprawdę przydatne, wreszcie EA dodała coś pożytecznego. Ciekawy jestem, czy dopracują ten tryb czy może tak zostanie.

Masz problem w sprawie Battlefielda Heroes ??? Pisz na PW

Jeśli pomogłem, nie zapomnij dać LIKE

BFH Polska ;)

Opublikowano

Mi takze sie podoba te nowe wyszukiwanie. Wszystko ladne i przejzyste, mozna wbic latwo na sv unranked, widac, ile wiary gra.itp ;p Super

93353141365207679707.png
by kml14

Cytat

I fight for peace, that's what I'm up here for.

- Patrick ,,PJ" James

Opublikowano

TO JEST SUPER ! :rolleyes: zawsze miałem problem z kolegą że jak ja gdzieś dołączyłem to on musiał czekać w kolejce teraz wystarczy że znajde serwer na którym jest mniej niż 7 graczy :P Też mi to pomaga bo można zobaczyć gdzie są serwery 24/7 z jedną mapką :D Bardzo fajnie wszystko dopracowane nie laguje nie ścina supcio <3 DOBRA ROBOTA BFH :D

DAJE LIKE ZA POMOC ! A TY ?

Opublikowano

Wiadomo, EA dostała dużo kasy, to trzeba udogodniac graczom. Dobra sprawa.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...