Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Marka papierosów.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

LD czerwone najlepiej

Zmieniłem upodobania... Pomogłem ? - Lubię To !

90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz do tych 10%,

które wzięłoby krzesełko i popcorn i darło się: "Skacz lamusie!"- wklej to na swoją sygnaturę!

Opublikowano

To ja wam teraz opowiem takiego grypsa. Jeśli weźmiecie paczkę Chesterfieldów, L&M'ów i Marlboro zobaczycie, że są to dokładnie te same papierosy. Mają identyczny skład, a wszystkie wyprodukowane są przez "Philip Morris Company". Cena natomiast jest bardzo różna. Podczas gdy Marlboro 'setki' kosztują 13.90, Chesterfieldy (dokładnie takie same) kosztują 11 zł. Wszystko zależy teraz od nastawienia. Jeśli mi nie wierzycie, i cały czas jesteście zagorzałymi fanami Marlboro, bo są drogie i jak je palę to jestem bogaczem, zróbcie sobie kiedyś taki mały test. Jak będzie już ciemno, do paczki wsadźcie po 1 papierosie z każdej marki. Jestem w 90 % przekonany, że nie odgadniecie, którą szlugę palicie w tym momencie. (Dla ciekawych - zostawiłem 10%, bo wszechmONdre gimby czasami trafią.)

Co do tematu - Chesterfieldy czerwone 100's albo Chesterfieldy czerwone MIX.

poniewieramy się czlowieku                      

Opublikowano

L&M Niebieskie.
Baksiu może i tak, ale ja osobiście zrobiłem eksperyment.

1tydzień L&M, a drugi Cheesterfieldy.

Cheesterfieldy były ohydne, mdłe, drażniące gardło.

L&M można palić cały czas ;D

Opublikowano

Teraz aktualnie nie pale ale wcześniej paliłem L&M niebieskie i nawet nawet :P

1374104818-U732898.png

Użytkownik MPCforum

Opublikowano

To ja wam teraz opowiem takiego grypsa. Jeśli weźmiecie paczkę Chesterfieldów, L&M'ów i Marlboro zobaczycie, że są to dokładnie te same papierosy. Mają identyczny skład, a wszystkie wyprodukowane są przez "Philip Morris Company". Cena natomiast jest bardzo różna. Podczas gdy Marlboro 'setki' kosztują 13.90, Chesterfieldy (dokładnie takie same) kosztują 11 zł. Wszystko zależy teraz od nastawienia. Jeśli mi nie wierzycie, i cały czas jesteście zagorzałymi fanami Marlboro, bo są drogie i jak je palę to jestem bogaczem, zróbcie sobie kiedyś taki mały test. Jak będzie już ciemno, do paczki wsadźcie po 1 papierosie z każdej marki. Jestem w 90 % przekonany, że nie odgadniecie, którą szlugę palicie w tym momencie. (Dla ciekawych - zostawiłem 10%, bo wszechmONdre gimby czasami trafią.)Co do tematu - Chesterfieldy czerwone 100's albo Chesterfieldy czerwone MIX.

Nieprawda bo każde smakują inaczej ,najlepiej Marlboro czerwone mają gorszy smak niż goldy.

Nieregulaminowa sygnatura.

Opublikowano

Nieprawda bo każde smakują inaczej ,najlepiej Marlboro czerwone mają gorszy smak niż goldy.

Goldy to odpowienik lajtów.

poniewieramy się czlowieku                      

Opublikowano

ja tylko czekam az te wasze papierosy beda kosztowac 20-30 zl za paczke. Pha wtedy bede mial beke z was. Placic taki hajs i jeszcze sie truc. Mowie jako byly 3 letni palacz palacy pake dziennie obecnie od 5 miesięcy nie pale oraz zacząłem biegac i uwierzcie mi jak pluca traca na wydajnosci przez fajki. Gdzie kiedys 10-20 min biegu bylo czyms. Teraz po godzinie czuje lekka zadyszke. Macie historie z zycia moze pojdziecie po rozum do glowy jak ja. Aha i co do tematu Marlboro Gold :D

Opublikowano

Jak już to 66 / Camele / LM.

13759664181.jpg

' To czysty hip-hop, co będzie trwał wiecznie,

Masz tylko moment by go poczuć, więc spiesz się

Prawdziwy hip-hop, co będzie trwał wiecznie.

Do zobaczenia wkrótce u ciebie w mieście! '

Opublikowano

7 lat paliłem i żałuje ale jedyną dobrą marką były zawsze westy ale i nawet one teraz już się zgorszyły

przeczytałem że firmy teraz specjalnie dodają substancji wzmacniających uzależnienie aby przyciągnąć klientów, są papierosy które kiedy nie palimy same gasną aby zapobiec
podpaleniu ze względów bezpieczeństwa wszystko to ma podwójne rakotwórcze działanie na organizm jeden wielki syf i smród.

a do tego strata pieniedzy bo za te niewypalone papierosy kupiłem sobie własnie auto za kilkanaście tysięcy euro oszczędnośi. Tyle na ten temat

Opublikowano

To ja wam teraz opowiem takiego grypsa. Jeśli weźmiecie paczkę Chesterfieldów, L&M'ów i Marlboro zobaczycie, że są to dokładnie te same papierosy. Mają identyczny skład, a wszystkie wyprodukowane są przez "Philip Morris Company". Cena natomiast jest bardzo różna. Podczas gdy Marlboro 'setki' kosztują 13.90, Chesterfieldy (dokładnie takie same) kosztują 11 zł. Wszystko zależy teraz od nastawienia. Jeśli mi nie wierzycie, i cały czas jesteście zagorzałymi fanami Marlboro, bo są drogie i jak je palę to jestem bogaczem, zróbcie sobie kiedyś taki mały test. Jak będzie już ciemno, do paczki wsadźcie po 1 papierosie z każdej marki. Jestem w 90 % przekonany, że nie odgadniecie, którą szlugę palicie w tym momencie. (Dla ciekawych - zostawiłem 10%, bo wszechmONdre gimby czasami trafią.)

Co do tematu - Chesterfieldy czerwone 100's albo Chesterfieldy czerwone MIX.

Oj, i tutaj się mylisz.

Marlboro, a chesterfieldy to dwie różne rzeczy ;d

Bardzo łatwo poczuć różnicę między tymi dwoma markami.

Ja teraz palę BEYONDY RED albo Djarumy wiśniowe.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...