Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

problem ze startem komputera

NieOgarnieety

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja spróbował bym sprawdzić czy się w trybie awaryjnym uruchomi, klikaj F8 podczas uruchamiania się komputera.

O co chodzi z tym programowaniem? Gdy programujesz, uczysz najprawdopodobniej najgłupszą rzecz na świecie, czyli komputer, jak ma coś zrobić.

Opublikowano

W trybie awaryjnym czasami dziaa a czasami sie a sie tak samo jak by ladowanie zacinalo i caly czas miga sie taki myslnik jak nie uruchomi sie w trybie awaryjnym

Trololollol.

Opublikowano

Wyskakuje jakis bluescreen? Jesli nie to ciezko bedzie dojsc co jest powodem crashu, jesli w awaryjnym nie wystartuje to rob kopie zapasowa danych twoich na partycji systemowej i przeinstaluj system.

#EDIT

To jak sie uda go odpalic w awaryjnym to odpal combofixa i powinno poskutkowac. To bardzo mocne narzedzie ale tutaj sytuacja tego wymaga, bo nie wiadomo czy po zrobieniu logow z otl uruchomi sie ponownie w trybie awaryjnym.

Opublikowano

Reff

@edit !

To wszystko winna nagrywarki -.- *napędu

sformatowałem kompa kolegi nagrywarką bo moja coś jest popsuta i nie czyta win .

podłączyłem swoją na 2 starcie komputera i nie działa ładuje się długo tak jak w wcześniejszym problemie

odłączyłem nagrywarkę i wszystko działa ! -.-

w czym problem ??

Trololollol.

Opublikowano

Może spróbuj podłączyć nagrywarkę do innego złącza IDE na płycie głównej (chyba, że masz już na SATA, to do innego SATA.)

Jeżeli poszukujesz listy ID przedmiotów Minecraft, komend WorldEdit, to zapraszam do mojego poradnika!

25hmxok.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...