Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Dmg z broni głównej na Crussie

TheHevenli

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć mam takie pytanko.

Gdy w broni głównej mam bon, że dodaje Energie Światła to czy na karcie Sp3 Woja będzie mi to dodawać ?

861a7b2a8fde426285af24d321d5cde4.0.gif
Opublikowano

Do końca nie pamiętam ponieważ nie gram w nostale ok. rok ale jak dobrze pamiętam to tak , działa :)

itr0fv.png

Opublikowano

bony z broni głównej działają na karty które biją bronią 2-rzędną więc jak masz bon na energie światła w broni 1-wszo rzędnej to normalnie działa. ; d

Masz problem z NosTale, Metinem bądź z robieniem for ? pisz do mnie, z chęcią Ci pomogę ;)

Opublikowano

Nie zadziała.

Na wszystkie karty dzialają jedynie slki.

Od kiedy? Zadziała na pewno, wszystkie energie się sumują z każdego itemu. Jeśli masz w np. xipie +150 do energii światła to będziesz bił więcej na crussie.

Opublikowano

No tak- mój błąd xD.

Zapomniałem, że slki się nei sumują :_:

Akurat nie do końca. Zwykle bierze się większy sl z obu broni ( np, mam w kuszy sl 8 ataku i w mieczu 12 ataku to bierze z miecza), ale sumuje się zwykły + ogólny ( czyli mam w mieczu ataku 12 i w kuszy ogólny 8 to w sumie mam +20 do ataku na sp).

Opublikowano

Akurat nie do końca. Zwykle bierze się większy sl z obu broni ( np, mam w kuszy sl 8 ataku i w mieczu 12 ataku to bierze z miecza), ale sumuje się zwykły + ogólny ( czyli mam w mieczu ataku 12 i w kuszy ogólny 8 to w sumie mam +20 do ataku na sp).

Dokładnie czyli atak kuszy + miecza = 20 do ataku na każdym sp Czyli jak masz 150 światła to masz +150

33eHdSv.png

"Apetytu nie mam, nie muszę dużo zjeść
A na przykład twoja łydka przypomina kurzą pierś
Usiądź gdzieś nad miską, naprawdę to banał
Po prostu się skup i tnij poniżej kolana"

Opublikowano

Bon = pomaranczowe

Oslo= opcje

To sa 2 rozne rzeczy bony sie sumuja a w oslo do kart sumuje sie tylko Sll'ki czyli sl obrazen sl energi itp itd.

Te sl sie nie sumuja jak masz w 1 brioni sl sily 11 a w drugiej broni sl s sily 5 to wtedy 11 wygyrwa lecz sie nie sumuje i na karte dostaniesz sl 11. sl ogolny to wgl inny sl nie sumuje sie z innymi sl'ami on poprostu jest ogolnym sl'em wiec dodaje ci na wszystko np na +9 i jak masz dodatkowe sl'ki to sie dodaje wiec mozna wyciaganc np po 23 na kazda opcje w karce na 1j ;) Bon to co innego i z 2 broni sie sumuje ;)

1377531174-U173186.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...