Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Gra

MyRiot

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Otóż mój problem polga na tym iż nie moge sobię zagrać normalnie w TF2 ,kompletnie nie wiem jak i czemu tak jest.

Mianowicie kiedy włączam aby samo znalazło serwer i mnie do niego przyłączyło włącza się okienko z ładowaniem kryteriów pisze ,że jest np:9 kryteriów i na tym się kończy muszę wtedy zrobić reset.

Robiłem różnie na kilkanaście sposobów po przez znajomych nawet. Chciałem dołączyć do znajomego grającego już na serwerze gra się włączyła pokazywało że ładuje mape itd i na końcówce ładowania gra się zacinała i musiałem robić standardowy reset.

Próbowałem także wejść do gry po przez znalezenie jakiegoś obojętnego Serwera w wyszukiwarce pokazywało kilka serwerów po czym po chwili gra ścinała nie mogłem nic zrobić więc reset. :(

Nie wiem o co chodzi z tym mam nadzieję ,że jakoś pomożecie :).

Gra jeszcze jakieś Dwa miesiące śmigała normalnie. Robiłem już reinstall TF2 i Steam'a lecz nic nie dało.

Parametry komputera są ok jak na TF2 więc to napewno nie wina parametrów komputera.

Z Góry dzięki. :)

Opublikowano

Minimalne wymagania:
- System: Windows 7/Vista/XP
- Procesor: jednordzeniowy o taktowaniu 1,7 GHz
- Pamięć: 512 MB RAM
- Karta graficzna: zgodna z DirectX 8.1
- Miejsce na dysku: 10GB

Może i spełniasz minimalne, ale to zawszę będzie trochę przekłamane. Pisałeś do supportu?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...