Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Aline2 Oficjalna informacja od teamu dotyczaca startu!

MisSsieK

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,
Drodzy użytkownicy, serwer nie został wyłączony na zawsze jak to usłyszałem od kilku nastu osób.
To że DDOSY lecą na nas i na nasze forum to nie znaczy że serwer nie będzie działał. Podejrzewam dwie osoby o to lecz nie zasługują na podanie ich nicków tutaj. Wracając do nazwy tematu.
Ja nic nie robię tak? A kto siedzi i zawala jak głupi po pieruńskich stronach o głupich zabezpieczeniach etc. Po ostatnich DDOSach wysiadło nam MYSQL dla tego zostało zainstalowane ponownie.
Serwer ruszy na nowo lecz teraz zostanie wszystko ponownie sprawdzone przed startem serwera.
Ponadto, dodałem już 2ręczną broń gdyż dużo osób się o to prosiło.
Serwer zostanie włączony jutro zapewne dziś będzie dodany do końca Item-Shop. Będą kody itp.
Mamy nadzieje że nie zrezygnujecie z serwera po małych dosach.
Co do strony większość osób się pluje "Ejj shejla weś usóń tom strone bo wież fubu się bęcie spać"
Strona jest legalna została kupiona od Turka za prawdzie $. Nie zamierzam jej zmieniać. Na stronie mogą być nie polskie fragmenty gdyż strona była Turcka i ją spolszczałem, wszystko jest zrobione na legalu. Co do Item-Shopa ceny są dopasowane do gry.
Osoby które pamiętam które były aktywne z BETY jak mówiłem otrzymają SM
Osoby które wygrały konkurs tak że otrzymają te SM
Start serwera przewiduję na dziś ( Dziś zrobię nockę ) Rano może nie będzie DDOSów a jak będą to nic na to nie poradzę. Jeżeli ktoś ogarnia FreeBSD może napisać do mnie. No nic możecie zadawać pytania ale nie spamując.

Pozdrawiam Thean.

Nie wszyscy wchodza na forum serwera wiec pomyslalem ze skopiuje to info stamtad i dam tu. A ze nikt z teamu tutaj nic nie powiedzial to postanowilem ja cos 'powiedziec'. :P

W skrocie, serwer startuje dzisiaj rano. (Jesli nie bedzie ddosow) Takze, GET READY TO NOL LAJF! <3

//

Sry za to tlo. Nie wiem jak sie tego pozbyc. ^^

//

NIE JESTEM Z TEAMU, JA TYLKO PODAJE DALEJ INFO, CHCIALEM TYLKO ZEBY WSZYSCY WIEDZIELI O CO CHODZI I CZY SERWER WOGOLE JESZCZE RUSZY.

Peace! <3

Opublikowano

Ty szukasz kogoś kto ci pomoże w ogarnięciu ddosów ? weź facet sie prześpij

napisz/zadzwoń do serwerowni oni ci powiedzą co robić

czasami wydaje mi się,że starasz się ogarniać i to robisz ale trochę gamoń jesteś.

31.07.13 - Astium !

16:00 Start!

Najlepszy Serwer 2013!

Opublikowano

Ty szukasz kogoś kto ci pomoże w ogarnięciu ddosów ? weź facet sie prześpij

napisz/zadzwoń do serwerowni oni ci powiedzą co robić

czasami wydaje mi się,że starasz się ogarniać i to robisz ale trochę gamoń jesteś.

A najlepsze w tym wszystkim jest to ze ja nie jestem z teamu. Ale jakbys przeczytal to bys wiedzial.

JESZCZE RAZ POWTARZAM, NIE JESTEM Z TEAMU, TYLKO PODAJE DALEJ INFO!

//Down

Myslisz ze jakby mi zalezalo zeby posty nabijac to bym Ci teraz odpisywal w tym poscie i bym nie robil nowego? :> Pomysl.

Jesli myslisz ze licze na lajki to jestes w bledzie bo gowno mnie one obchodza.

Pzdr!

Opublikowano

A najlepsze w tym wszystkim jest to ze ja nie jestem z teamu. Ale jakbys przeczytal to bys wiedzial.

JESZCZE RAZ POWTARZAM, NIE JESTEM Z TEAMU, TYLKO PODAJE DALEJ INFO!

umiem czytać wiem,że nie jesteś....

jesteś jedynie od spamu na mpc ^^

z wyrazami szacunku pozdrawiam.

31.07.13 - Astium !

16:00 Start!

Najlepszy Serwer 2013!

Opublikowano

Nie będzie żadnej dyskusji nt. tego serwera. Macie ich forum tam dowiadujcie się informacji, dyskusje tworzymy 30 dni po starcie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...