Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Switch bot v3

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

3 dni temu jak używałem switch bota v3 to działało wszystko dobrze, tylko od wczoraj (15-07-2013) wyskakuje mi to post-128946-0-34907900-1374014544.png

Pisze od razu włączam za pomocą administratora!!!

Za prawidłową pomoc dam ++++++++++

post-128946-0-34907900-1374014544.png

Opublikowano

Rozpakuj ale wcześniej wyłącz antywirusa w procesach i na wszelki wypadek dodaj do wyjątków (jakiego antywira masz) z informacji wynika że coś blokuje dostęp do tego pliku prawdopodobnie do jednego z plików w bs więc jedyne sensowne porady to zapora off antywir off dodanie do wyjątków no i w moim przypadku bs nigdy nie działał z poziomy klienta tylko niezależnie z pulpitu być może serwer ma coś w kliencie co go blokuje.

Ps to moja nie profesjonalna porada dlatego wszelkie docinki sa nie potrzebne , próbuje tylko człowiekowi pomóc na swój sposób .

Opublikowano

odpal jako administrator tego bsa

Przeczytaj co napisałem na samej gorze że

Pisze od razu włączam za pomocą administratora!!!

Rozpakuj ale wcześniej wyłącz antywirusa w procesach i na wszelki wypadek dodaj do wyjątków (jakiego antywira masz) z informacji wynika że coś blokuje dostęp do tego pliku prawdopodobnie do jednego z plików w bs więc jedyne sensowne porady to zapora off antywir off dodanie do wyjątków no i w moim przypadku bs nigdy nie działał z poziomy klienta tylko niezależnie z pulpitu być może serwer ma coś w kliencie co go blokuje.

Ps to moja nie profesjonalna porada dlatego wszelkie docinki sa nie potrzebne , próbuje tylko człowiekowi pomóc na swój sposób .

Anty wir: używam Kasperky.

Zaporę wyłączyłem i anty vira tez i tak nie działa a powiedz mi jak mam dodać do wyjątków.

Opublikowano

Jaki to serwer? Próbowałeś innym injectorem? Kiedy wyświetla ci się ten komunikat, kiedy tylko przyciskasz switchbot.ex?

Opublikowano

Jaki to serwer? Próbowałeś innym injectorem? Kiedy wyświetla ci się ten komunikat, kiedy tylko przyciskasz switchbot.ex?

Linares ale to nie wina serwera mówiłem że działał mi tylko w następnym dniu przestał działać.

ten komunikat wyświetla się wtedy jak nacisne na switchbot.exe albo jak chce go uruchomić za pomocą administratora.

Opublikowano

Sprawdz tego

dl:  http://www.multiupload.nl/1T28R0GXNA
skan:  https://www.virustotal.com/file/29f487e9ddd620fca5ea4fb4a4b1367c1931251d6008bb364e4472e17609af8c/analysis/1358972506/

w What to inject wpisujesz nazwe lanchera ktorym wlaczasz gre zmieniasz na manual wciskasz Browse i szukasz switchbotv3.dll na koncu wciskasz na samym dole Inject.

''Moc Energia Amfetamina''

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...