Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Ban

MrLoL4421

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam dzisiaj wchodze do gry i jak patrze oczywiscie Ban, nie myslalem ze mnie to spotka gdyz gram juz od samych poczatkow WarZ. Napisalem do supportu, wiecie moze ile bede czekac? Nie ma innego sposobu? Jestem czystym graczem, pozdro

Opublikowano

Musisz czekać na ich odpowiedz zazwyczaj czeka się do 7 dni ja miałem po jakiś 4-5 dniach odpowiedź.

1374104818-U732898.png

Użytkownik MPCforum

Opublikowano

"Czystym graczem" gdybyś nim był raczej nie dostał byś bana ;) .
Nie wiem czy jest sens pisać , pan up miał dużo szczęścia że mu tak szybko odpisali , ja dostałem bana to jak wysłałem ticketa 4 miechy temu nadal odpowiedzi nie mam xD

Opublikowano

Może kiedyś przynamniej raz odpaliłeś cheata? bo to wtedy da się wykryć. Może za bugi?

Albo tez za nic tak jak ja bo naprawde nie cheatowałem a tu nagle ban, to było kiedyś co jeszcze każdego banowali. A support nie odpisuje już też ok 5miechów

427571487345508569248.jpeg

Potrzebujesz Pomocy?Pisz śmiało PW

Opublikowano

"Czystym graczem" gdybyś nim był raczej nie dostał byś bana ;) .

Nie wiem czy jest sens pisać , pan up miał dużo szczęścia że mu tak szybko odpisali , ja dostałem bana to jak wysłałem ticketa 4 miechy temu nadal odpowiedzi nie mam xD

Wystarczy mieć fanpage i wszystko byś wiedział , ponad 700 osób dostało bana za głupiego buga od gry , w tym mój kolega.. walnelo go zombie przez siatke , dead i potem ban.. Dostali w pyte skarg i niedługą bedą unbany,

ExTibia- without rang .. ; s ;s;s;s;s;s;s;s;s;s;;s;s;s

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...