Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Ile wyciągne FPS

FaceBusterPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

#Up, Jak wyłączysz synchronizacje pionową aka V-Sync będziesz miał więcej.

Z V-Syncem będziesz miał 75fps / 60fps - zależy jakie odświeżanie.

Dla porównania sam posiadam GTX 560Ti 2gb zotac i bez V-Synca na borderless (okienko bez krawędzi) mam 200+

Więc na takim sprzęcie 1600x900 miałbyś 150-100.

PS NIE BIERZ ZASILACZA MODECOM !!!

Miałem dosłownie podobny zestaw - zmieniłem jakoś 3 miesiące temu na początku mój proc 2500k chodził jak pizda na zasilaczu od modecoma spadki fps itp w grach jak BF3 itp.

Poza tym poleciłbym Ci również zaopatrzenie się w ciut lepszy procesor jak i5-2500k, który powinien być droższy o max. 100-150zł.

Oraz kartę lepszą od 650 ponieważ jest ona prawie taka sama jak 550Ti, która nie daje rady wyciągnąć np. BF3 na ultra.
Bierz jakiegoś radeona jak 6870 albo tą co mam ja - gtx 560Ti 2gb od zotaca, ponieważ normalnie ma 1gb.

Z tym zestawem co jest aktualnie na 1600x900 w BF3 na full ultra miałbyś około 20-40fps na multi...

Przydane strony:

http://www.benchmark.pl/strefa/ranking-kart-graficznych

http://forum.pclab.pl/topic/843054-Czarna-lista-zasilaczy-oraz-lista-polecanych-v2/

18z7.jpg

Na forum od 12-07-2013

od godziny 01:53

Opublikowano

Skąd my to możemy wiedzieć? Nie jesteśmy jasnowidzami -.- żebym znowu warna nie dostał 100 fps.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...