Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Szczerze powiedziawszy ja już sie pogubiłem w tych wszystkich wersjach i prywatach do silka ... Chciałem prosić o radę na jakiej wersji pograć ... Chciałbym aby był dostępny bot lub dużo EU party ... stosunkowo nieduży czas wbijania na server ... Jeżeli chodzilo by o prywata to żeby dało sie konto założyć ... z góry dziękuje za poświęcony czas =]

Admin Cienia
Opublikowano

Twojemu opisowi odpowiada niedawno powstały serwer rusro. Bot jest, nawet dwa, 0 lagów i wszystko chodzi naprawdę świetnie, wbijasz praktycznie za pierwszym, no i w ch00j party auto. :)

www.silkroad.ru

Astra G 2.0 Turbo 247KM 351NM

Opublikowano

Nie idź na rusro. Teraz trwają beta testy a i tak serwery czasami są crowded o.O. Nawet isro czegoś takiego nie miało ;D. Idź na csro lub ksro. Bot może nie jest łatwo dostępny ale wbijasz za pierwszym, sporo polaków i częste taxi.

16.04.2010r - 666 postów :-).

Opublikowano

Twojemu opisowi odpowiada niedawno powstały serwer rusro. Bot jest, nawet dwa, 0 lagów i wszystko chodzi naprawdę świetnie, wbijasz praktycznie za pierwszym, no i w ch00j party auto. :)

www.silkroad.ru

Kwestia czasu, zanim gf-y opanują serwer tak, że się nie będzie dało wbić :P

@down

proste, nic nie zrobią. Pobanują to stworzą nowe. Póki co mam 3 gf-y i nic się nie dzieje :D

@3down

ja grałem i jest niewiele lepiej <_<

Jakiś ludź usunął...

Opublikowano

Spokojnie będzie isro... Ja polecam csro bądz ksro.Isro jedynie ma ten klimat.Zawsze możesz załatwić sobie konto do sjsro i grac, rate duże tylko że lagi, ale da się grać :-).