Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ] Ziggs

Prol3oszcz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema mam do was pytanie bardzo mi się podoba APC jakim jest Ziggs , mam na niego PZ więc moge go kupić lecz przed kupnem chcce się was spytać czy jest wart swojej ceny ? czemu jest tak bardzo rzadko widywany ? to przez to ze jest słaby ? prosze również o + i - oraz build :) za pomoc like

Nie Udzielę Wam Sakramentu Bierzmowania

Opublikowano

Ja go czasem widzę, ale zazwyczaj feeduje. Trzeba go ogarnąć, ale jego bombki są bardzo wkur*iające na midzie. Świetny harras, escape, slow, ult która ma duży zasięg, ale strasznie zjada mane. Według mnie są lepsze picki na mida, ale jak chcesz to kupuj.

1369767914-U115053.png

Pomogłem? Daj LIKE ;)

Opublikowano

Nie widać go, ponieważ to nie ta meta. Teraz pickuje się głównie postacie typu Kha, czy Lee. Imo opłaca się go kupić ze względu na jego harrash, średni escape system, dobry slow, czy ultimate, który ma duży zasięg. Nawet passywka, która wzmacnia AA przyda się, choćby przy pushowaniu turreta.

Myślę, że nie muszę pisać więcej, ponieważ jego wadą jest to, że czasami jest ciężko trafić z ulta, na dodatek jest manożerny w early.

Opublikowano

Jest on bardzo mocna postacia na mida. Jego Q ma duze dmg oraz spory zasieg. Jesli sie potrafi grac to ma calkiem mocny escape. Ma slowa, jak ja gralem czesto mi to ratowalo dupe jak uciekalem :) Z ulta wcale tak ciezko nie jest trafic, ma ono spory zasieg, duze dmg oraz jest przydatne w TF. W latwy sposob mozna sprzatnac sporo kili jednym atakiem. Ziggs posiada dobre dmg wiec postacie z mniejsza iloscia hp zabic mozna na combo. Tak jak wyzej pisali ze jest troche manozerny, ale wystarczy ze kupimy kielich z regeneracja many, i np. w specjalizacjach ustawisz regeneracje many i mana ci sie juz nie wyczerpie tak latwo.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...