Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

AntyIslamizacja !

DubasOfficial

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dokładnie, jak zobaczę jakiegoś muzłumana to zobaczę go po raz ostatni...

Opublikowano

A poszli precz z Europy ! Co nowsze czasy to jest coraz gorzej.. Oczywiście jestem za ;) Ubić gnoji

Od dnia 1.11.2013r. 14:17 zobaczono moje posty licznik-56-90712-stat.png razy ;)

Opublikowano

To jest moim zdaniem trochę nie ludzkie robić takie coś. Powinni za to dostać kare śmierci, albo lepiej.. od razu biczować codziennie po pare razy, przez pare lat, aby zobaczyli jak to jest, aż w końuc sami by się wykończyli.

Opublikowano

takie cwaniaczki z was a ostatnio na metinie błagaliście żebym was nie bił :)

Wzialbym cie na hita, że aż by cie logło z serwera :D.

Top@ Po co nam islam, skoro już problemy z ubojem rytualnym?

Opublikowano

Chociaż dobrze że u nas nie doszło tego ale co mamy zrobić ? powybijać ich bo mają inną kulturę niestety nie możemy ich pozabijać :D.

1374104818-U732898.png

Użytkownik MPCforum

Opublikowano

[sarkazm]Zawsze mi imponowała ta tolerancja polaków.[/sarkazm] A jeśli w ich kraju są ''nasi'' i próbują tam rozpowszechnić naszą wiarę?

Ludzkość upada..

Opublikowano

Chociaż dobrze że u nas nie doszło tego ale co mamy zrobić ? powybijać ich bo mają inną kulturę niestety nie możemy ich pozabijać :D.

Możemy xD

A czemu nie można jeść zupek Vifon ?

175001456602037225492.gif

Opublikowano

Wszyscy się tak odgrażają a gówno zrobicie jak ciapatego zobaczycie, zapewne jutro na kebaba pójdziecie.

Sam nie przepadam za multi-kulti ale Polska jest na tyle mało tolerancyjna, że za mojego żywota nie będzie takich eskcesów jak we Francji czy Niemczech. Murzyni specialnie nikomu życia nie utrudniają, chinczycy też funkcjonują na zasadzie sprzedawania taniego shitu na bazarach. Teraz tylko wyplewić tą chorobę zwaną pedalstwem i po kłopocie, a niech inne "tolerancyjne" kraje się męczą "Azylantami o nieeuropejskich rysach twarzy", czyt: muslimom.

Opublikowano

Czemu ma służyć temat? Wyżywaniu się na nich? Ludzie jak ludzie, po prostu mają inną kulturę.

2d6tno4.png

BANNED :(( na 15 dni

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...