Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Plusy i Minusy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema. Dałem temat z ankietą jaki mam serwer zrobić na 20slot i wyszło głosowanie na równo. Więc mówić PLUSY i MINUSY serwera Survival+Frakcje i Kwadratowa Masakra. Bardzo ważne są do mnie każde posty.

Opublikowano

Jest już masa serwerów tego typu ;x Wiec nie wiem czy sie opłaca robić wystarczy zobaczyć dział z publikacjami ;p

oDYVDfv.gif
Opublikowano

Ja na twoim miejscu starałbym się wymyślić coś bardziej oryginalniejszego - wtedy więcej ludzi na to poleci. Serwerów survival+frakcje jest mnóstwo, a 90% z nich pada po jednym czy dwóch miesiącach.

Member | Mentor Minecraft

nothing else.

Opublikowano

Też polecam durv+frakcje bo "KM" jest już nudne a jak nie nudne to dużo juz takich chyba jest. A właśnie najlepiej że by właśnie było oryginalne. Czyli zrób RP/RPG :D

Opublikowano

Jakie mi polecacie Serwery takie żeby dużo graczy przyciągało. A i jak ktoś chce pomóc to chętnie przyjmę.

Opublikowano

hmmm ... Ja osobiście bym Ci proponował zrobić surv+frakcje+mody jeszcze lepsza rozgrywka :D

Jeżeli się zdecydujesz na ten pomysł to mogę ci podesłać paczke fajną bez żadnych modów z grieffami .

Opublikowano

E tam mody nie są fajne, bo np. jeśli ktoś ma słabego kompa (dajmy na przykład mój komp) To nie pociągnie np. 5-10 modów :( I dla nie których to jest słabe :)

Opublikowano

Sky Blocki są rozchwytywane,Jaile :)

Pomogłem Daj Like :**

Pomogłem? Jeżeli tak: Daj Like :*, Jeżeli nie: No cóż postaram się następnym razem :*

Opublikowano

ja tam ubóstwiam serwery na modach mi by taki pasował jak najbardziej a najlepiej z ic i bc

a po za tym nie każdy ma słabego kompa i jak zrobi się dobrą reklamę to dosyć dużo ludzi jest przynajmniej na niektórych .

Opublikowano

Masa takich serwerów, wszystko się to już przejadło.

Największym minusem jest brak graczy, spowodowany

montonnością. Musisz wymyślić coś lepszego, lecz

Kwadratowa Masakra z WhiteListą, to może wypalić,

Tylko nie Survival. ;)

Opublikowano

Tak myślę nad Sky block. Albo kwadratowa Masakra. Ktoś dobry w te klocki PW . Wiecej Info dam na PW jak coś tylko szukam kogoś 17lat + i ogarnięta w te klocki.

Opublikowano

Więc 10-20 slotów to pewnie będzie spam że mało...

Modów taka maszyna nie uciągnie, a ogarniętego Sv + Fakcje też niezbyt...

Najlepiej Skyblock'a zrobić albo KM w stylu dwie drużyny mają dwie wyspy, mają się znaleźć i znisczyć

76561198044975849.png

Best Member

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...