Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Brak BMW

Adriano™

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zaprosiłem 3 znajomych wbili 2lv. Na stronie nfs dostałem prezent, weszłem w niego pisało na jaki odłamek odebrać prezent. Wybrałem swój serwer i dałem "TAK" po chwili wywalił błąd, kliknalem ponownie "TAK" wywalilo mnie do strony glownej, juz prezentu nie miałem... w grze BMW nie mam, ani u dilera jak i w garazu.

Ktos mial podobna sytuacje? Jest w stanie pomóc? Dam lajki...

Ps. Nie piszcie o supporcie, bo to BMW nie jest tyle warte zachodu,

Opublikowano

Skoro nie ma go u dilera w prezentach,w garażu ani na stronie,no to bez supportu go raczej nie odzyskasz.Poprostu na bugu "się usunął".

Opublikowano

Skoro nie ma go u dilera w prezentach,w garażu ani na stronie,no to bez supportu go raczej nie odzyskasz.Poprostu na bugu "się usunął".

Mozesz podać link do supportu polskiego? Ile bede czekał na odpowiedz, tydzien czy wiecej...

Opublikowano

Czekam na wiecej odpowiedzi, zeby skontaktowac sie z supportem kupa roboty ;x nie ogarniam po reszta jak to tam wysłać, ciagle kieruje mnie na str głowna.

Opublikowano

nikt Ci nie pomorze oprócz supportu

Dzis ma być przerwa techniczna, poczekam. Moze wroci BMW po niej.

Kto mi napisze krok po kroku jak stontaktowac sie z supportem z tej sprawie dam limit like i 5* :P

Opublikowano

Jedyne wyjśćie to pisać do supportu

nikt prócz ich ci nie pomoże

523561446660279974822.gif              

Opublikowano

Dzwoniłem do supportu, BMW nie otrzymałem bo skrypt sie zaciął na stronie. Otrzymałem 5000 sb "w rękopenstate".

/close

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...