Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Naklejki

Krooma

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam , tak jak w temacie , czy naklejki można kupić tylko i wyłącznie jako prezent przy kupowaniu sb ? czy jest może jakiś sklepik czy coś ? :D PS : są chętni do złożenia teamu drift do nfs w ? :D

Opublikowano

W grze jest sklep z naklejkami, jest ich sporo i są tanie.

Oprócz nich można jeszcze dostać jako prezent przy zakupie SB różne specjalne naklejki, np. tematycznie związane z jedną marką aut.

Opublikowano

Jest sklep ;)

No i czasem dają tez specjalne darmowe naklejki na jakies urozystosci.

Co do teamu na forum jest juz jeden, ale nie driftu-MPC Racing Team.

93353141365207679707.png
by kml14

Cytat

I fight for peace, that's what I'm up here for.

- Patrick ,,PJ" James

Opublikowano

Co do teamu możesz założyć,ale na naszym forum będzie to raczej nieoficjalna grupa,wątpie żeby administracja się zgodziła na 2 teamy.

Opublikowano

Powiedzcie prosze gdzie moge ten "sklep" znaleźć bo nie moge za nic... prosze o dokładną odpowiedż z góry dzięks

Opublikowano

No i ja w tym sklepie mam tylko i wyłącznie katalog gdzie mam te "bezpłatne" a mi chodzi o takie które moge kupić np za Boosty lub IGC których nie dostaje sie za wbicie lvl

Opublikowano

Koledze chodzi o wszystkie dodatkowe pakiety naklejek, oprócz tych, które odblokowujemy na 30 poziomie.

Inne naklejki są tylko jako dodatek przy zakupie SB, niektóre naklejki (raczej rzadkość) można było dostać

za darmo wpisując KOD. Naklejki Policyjne można uzyskać rejestrując oryginalny klucz NFS Hot Pursuit (2010) na swoim koncie :)

Wszystko jasne?

142g9ox.png
Retired Need For Speed: World Player 2pocfa1.png

Opublikowano

są chętni do złożenia teamu drift do nfs w ? :D

Promowanie klanów czy też ich organizacja jest zabroniona i dałbym sobie rękę uciąć, że gdy swojego czasu poprawiałem regulamin był o tym punkt.

| | | | | taniecgitara basowa

| Bez komputera. Jeśli masz jakąś sprawę i chcesz pogadać na Skype/GG napisz najpierw tutaj, wejdę.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...