Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]Bot of legends - Bugsplat

XCoP

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Wczoraj ściągnąłem i zainstalowałem BoL jako że od dzisiaj jest już dostępna wersja. Wszystko zrobiłem według poradnika z tego forum. Załączyłem 4 skrypty :

Hidden Objects

Ezreal Mystic Shot Helper

LastHiteee

MissEnemy

No ok. Gram sobie i gram. Próbuje użyć skrypta LastHiteee (Trzymanie A = Automatyczne last hitowanie minionów) noi próbuje i nic ;/. Hidden Objects też nie działa. Miss Enemy działa a Ezreal Mystich Shot Helper niewiem. Po chwili grania wywala mi bugsplata z jakimś skryptem_6 i nie mogę grać. Co zrobić aby to naprawić?

Opublikowano

tez mam podobnie , załączam minimap hack , Extra Awareness, Minimap Timers, Perfect Ward, AntiSkillshot v2.1, MinionMarker i skrypt do lux i wyskakuje taki błąd got bugsplat with script Script_40 at function OnWndMsg

Opublikowano

tez mam podobnie , załączam minimap hack , Extra Awareness, Minimap Timers, Perfect Ward, AntiSkillshot v2.1, MinionMarker i skrypt do lux i wyskakuje taki błąd got bugsplat with script Script_40 at function OnWndMsg

Dostaje to samo tylko ze Script_6 a wcześniej dostawałem ze Script_18. Zna ktoś rozwiązanie?

Opublikowano

Pewnie nigdy, bo są już "zastępstwa" które robią to samo. LastHity polecam AutoCarry, HiddenWards to nowy skrypt od TRUSa jest, ale chyba tylko VIP.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...