Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Poradnik - Zombie hidden perk!

NtouMpou

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Chciałbym się z Wami pochwalić czymś, co udało mi się dzisiaj odkryć grając w Zombie. Otóż jak pewnie większość z Was wie w trybie Zombi występuje coś takiego jak "hidden perk" czyli niewidzialne perki. Ja Wam dzisiaj opiszę co zrobić, aby otrzymać takiego darmowego Juggernog'a. Zacznę od tego, że nie jest to żaden cheat, glitch. Jest to normalna rzecz, którą twórcy gry oddali do naszej dyspozycji. Skoro gra to umożliwia, to czemu by z tego nie skorzystać? Te właśnie niewiedzialne perki, niewidzialone dlatego, bo ich po prostu nie widzimy. Nie posiadamy ikonki z lewym dolnym rogu.

Aby otrzymać darmowego Juggernoga trzeba po pierwsze:

1: Odpal tryb TranZit solo.

2: Kup reanimację nie zabijając żadnego zombiaka. (Reanimaja kosztuje 500, nie potrzeba od składać turbiny ani włączać prądu)

3: Po kupieniu reanimacji daj się położyć zombiakow.

4: Po powstaniu znów daj się położyć kończąc tym samym grę, tylko jak dostaniesz ostatniego shota rękąa padając na ziemię jednocześnie zobaczysz zieloną mgiełkę.

5: To tyle. Masz już darmowego Juggernoga.

Przeczytaj zanim coś napiszesz!

Po następnym odpaleniu gry będziesz już miał tego Juggernoga. Zwykle możesz wytrzymać 2 ciosy. Za drugim padasz. Teraz będziesz padał za czwartym. Ale jak kupisz Juggernoga z maszyny to będziesz w stanie wytrzymać aż 5 uderzeń! Za 6 padniesz a zwykle za 4 już byś leżał. No dobra, udało mi się to zrobić i tak myślę, kiedy to przestanie działać. Ok, dałem im się położyć, patrzę i dalej mam juggernoga. No to myślę, że może jak zginę i ktoś mnie nie podniesie to wtedy stracę. Spróbowałem i okazało się, że nadal on jest. No to następna rzecz, która przyszła mi do głowy to taka, że po wypiciu Juggera i zginięciu już go stracę ale o dziwo cały czas go mam. No to tak myślę, myślę i wyłączyłem grę i odpaliłem od nowa. Myślałem, że jest tylko na grę ale okazało się, że nadal go mam. Tak więc nie wiem, czy jest on na kilka gier, czy po prostu już go będę cały czas miał. Dodam, że działa on tylko w trybie TranZit, Die Rise oraz prawdopodobnie w Buried. Testowane na PS3!

Mam nadzieję, że pomogłem :). Jeżeli tego nie wiedzieliście a teraz już wiecie to możecie strzelić "like".

Pozdrawiam.

Opublikowano

Lepiej to zrobić na Die Rise.
Wtedy padniesz tylko raz i będziesz miał perma juggernoga, a nie jak na tranzicie że musisz być powalony 2/3 razy :)

Tu masz filmik:

Na Tranzicie jest jeszcze free qick revive.
Tutaj masz poradnik jak to zrobić:

Ale gdy już to zdobędziesz i będziesz kogoś reanimował to nie możesz przerwać bo wszystko pójdzie się jebać.
Np. ktoś będzie leżał ty go będziesz reanimował i przerwiesz w połowie to przestanie to działać.
Gdy dokupi się do tego jeszcze qick revie to reanimacja innych graczy trwa około 2 sekundy.
Ale łap like, przyda się to początkującym.

Opublikowano

To ja dorzucę swoje 2 grosze - jeżeli zabijemy 2 zombie 1 strzałem na tranzicie , kolejne heady będą zadawały x2 obrażeń (nie muszą być śmiertelne) , jeżeli przestaniemy mierzyć heady , to po jakimś czasie bonus nam minie

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Ja dodam że gdy będziemy skakać kilka razy (5-10) z obrażeniami dostaniemy perma PHD Flooper na 10 rund.

Perma na 10 rund? :D

Jesli chcesz bym zobaczyl co piszesz/odpowiadasz mi napisz na początku posta @DangoPL

Opublikowano

Ja dodam że gdy będziemy skakać kilka razy (5-10) z obrażeniami dostaniemy perma PHD Flooper na 10 rund.

Nie na 10 rund, tylko gdy będziesz skakał z wysokiści wystarczy że skoczysz na nogi to przestanie to działać.

Opublikowano

Ale i tak doszedł razem z Buried Tombstone, co jest chyba najbardziej porzydatne, pernament perk z SVU i różne inne. Fajnie, że to jakoś urozmaicają. A jak zobaczyłem trailer ostatniego DLC w którym ma być 8 map zombie to już jestem szczęścliwy.

Opublikowano

Dziala, ale autor wprowadza Nas w blad, dlaczego? Powniewaz gdy nie zabije zadnego zombiaka przed kupnem perka jak i po nie otrzymuje tego juggernoga. Musialem wybic zm z 1 wave kupilem perk, zabilem tez kilka zm i wtedy zadzialalo. :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...