Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zabawka niskich tierów

CoDowiec

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć.Nudzi mi się ciągłe granie Typkiem T-34,Crusadrem i KV-1S.Chce się troche na niskich tierach pobawić.Jaki czołg jest najlepszy do takiej zabawy?Chodzi mi o tiery 2 i 3.

Opublikowano

A utrzymanie tych czołgów jest "drogie"?W sensie że da się wyjść tymi czołgami na +?

Tak da się bez problemu wyjść na + do tego t18 też się nadaje prawie każdy na 'oneshota' :)

Opublikowano

Potwierdzam to co @up napisał. Gram od paru tygodni i jak narazie jestem na tier 5 i ani razu nie zdarzyło mi sie, żebym więcej stracił niż zarobił.

Dopóki nie skorzystałem z Internetu,

nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów.

Stanisław Lem

sygna_hnhpqsw.gif

Opublikowano

Cześć.Nudzi mi się ciągłe granie Typkiem T-34,Crusadrem i KV-1S.Chce się troche na niskich tierach pobawić.Jaki czołg jest najlepszy do takiej zabawy?Chodzi mi o tiery 2 i 3.

Zagraj Pz I C fajna zabawka :)

graphic.png

Opublikowano

Zagraj sobie na pierwszych tierach(polecam loltraktora). Z tym "tankiem" wychodzę zawsze na +(ok.7k-10k). Pozdrawiam:)

Jeśli masz jakieś pytania odnośnie WOTa chętnie na nie odpowiem :)

Gram w: Left 4 dead 2, World of Tanks, War Thunder,Tibia(Azura)

Napisz może coś razem pogramy:)
Pomogłem daj + :)

Opublikowano

T18 z haubicą. Zabawa + poprawisz sobie staty killi :) Oczywiście jakiś zarobek jest, ponieważ mało wydajesz na wszelkie naprawy i pociski :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...