Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q]Combat Arms(Hasło do poczty)

Akro Daniel

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Grałem kiedys na starym koncie i chcialem je sprzedac ale byłem w tej kwestii zielony i zostałem oszukany zalezy mi na niej bo mam tam 4 permy... cqb g36e m4a1cqbr i pp19mod ;) Hasła nie mogę odzyskac poniewaz na emailu tez mi zmienił ten "oszust" :/

Poradzcie coś jak je odzyskac wczesniej nexon przysłał mi hasło ale przestało działac albo "on" mi je zmienił :/

Teraz przysłali na email ale nie mam przeciez do niego dostępu co zrobic ???;( Wydałem na konto troche kasy moze mozna jakos złamac hasło na poczcie(wiem ze to nielegalne) i bylby ktos tak miły i mi pomogł ;) Pozdrawiam... ;)

Opublikowano

Napisałeś to tak chaotycznie, że nie wiem o co dokładnie chodzi... Ale jeśli koleś zmienił maila do konta i hasło. To już go nie odzyskasz.

674071459604241683421.gif

Opublikowano

Nom podałem mu dane, hasła ale kasy nie dostałem :/ Potrzebuje kogos kto mi pomoże odzyskac ten email ... Może nawet napisac do mnie na privie...

Opublikowano

Nom podałem mu dane, hasła ale kasy nie dostałem :/ Potrzebuje kogos kto mi pomoże odzyskac ten email ... Może nawet napisac do mnie na privie...

To propsy... Po pierwsze takie rzeczy sprzedawaj na stronach typu allegro. Dałeś mu dane bez żadnej kasy, on je zmienił. Czyli w skrócie pożegnaj się z tamtym kontem już.

Opublikowano

Gosc sciemnial mi ze nie ma konta na allegro i bla bla bla... a ja glupi bylem a jezeli odzyskam konto to i tak bez dostepu do emaila moze mi je zmienic znowu ???

Opublikowano

Gosc sciemnial mi ze nie ma konta na allegro i bla bla bla... a ja glupi bylem a jezeli odzyskam konto to i tak bez dostepu do emaila moze mi je zmienic znowu ???

To była po prostu twoja głupota i zachłanność na pieniądze. Dałeś mu maila czy na 100% zmienił dane. Pisałem już, że nic nie wskórasz tutaj.

Opublikowano

pozmienial mi dane maila bo dzwonilem do interii i dane ktore podaje sa nieprawidlowe :/

Czyli zajebał Ci dosłownie wszystko i zrobił Cię brzydko mówiąc w chuja. Piszę to już 3 raz czy nawet więcej: Konta nie odzyskasz

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...