Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Noł paket floł

chopsiuPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam !

Mam problem czyli gdy próbuję wejść na dowolny serwer , pb mnie kickuje z "no packet flow" zapewne wiecie o co chodzi .

-Mail do EA : Napisali jak przeinstalować PB...

-Reinstall PB : Nic

-Przekierowanie portów w routerze : Nic

sygnakepacz.png

Opublikowano

@up w regulaminie mpcforum.pl jest napisane że można refreshować swój temat raz na 24h.

@topic może zadzwoń do ea polska, by coś pomogli

Opublikowano

Co ty robisz ? za takie coś mozesz dostać warna

odświeżam temat co 24h

@up w regulaminie mpcforum.pl jest napisane że można refreshować swój temat raz na 24h.

@topic może zadzwoń do ea polska, by coś pomogli

dzwoniłem i powiedzieli mi , że w takiej sytuacji należy pisać maila ... Napisałem im znowu , że powiedzieli jak zrobić reinstall pb , oni zaś odpisali : Nie mamy żadnych pomysłów dotyczącego błędu na ten czas .

Zmiana IP na zewnętrzne pomogła moim kolegom (LAN w bloku ) , a ja (WiFi w domu ) . Podobno miało pomóc przekierowanie portów , ale to nie zrobiło żadnej różnicy . Na zew.ip nie mam zamiaru płacić dodatkowe 20zł do abonamentu ...

Jeszcze do Grudnia 2012 można było normalnie grać w bf'a . Kolega w zimę 2012 zainstalował MoH : Warfighter i po 2 tygodniach pojawiło się przeklęte NO PACKET FLOW.

(Albo jakiś pajac w mieście dostał bana i my mamy ten problem [Większość ma wewnętrzny adres IP] )

sygnakepacz.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...