Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Kupno starszych wersji

alelagi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Mam takie głupie pytanie... mianowicie chciałbym kupić gdzieś FIFĘ starszą niż 2010, najlepiej 2009, i nie na allegro. Mam tak słabą kartę graficzną, że już FIFA 2010 nie chodzi, a z paru względów chciałbym którąś FIFĘ na kompie mieć. Byłem w najbliższym MediaMarkcie i Empiku, ale nie było w ogóle starszych niż 2012 (już 2012 była w dziale "klasyka"). Czy jest jakakolwiek możliwość kupna nie na allegro, nie przez internet, tylko w jakimś sklepie?

Pozdrawiam

Opublikowano

Musisz popatrzeć gdzie indziej czy nie ma np Tesco,Real a jeżeli tam nie ma to zobacz w jakimś markecie.

1374104818-U732898.png

Użytkownik MPCforum

Opublikowano

W realu znalazłem 2010 na PS2 i to na tyle. .Jeżeli ktoś potwierdzi, że już w ogóle nie da się kupić, to nie będę szukał. Ale w końcu na pewno jakieś egzemplarze zostały, i chyba nie wyrzucili ich do kosza :)

Opublikowano

W realu znalazłem 2010 na PS2 i to na tyle. .Jeżeli ktoś potwierdzi, że już w ogóle nie da się kupić, to nie będę szukał. Ale w końcu na pewno jakieś egzemplarze zostały, i chyba nie wyrzucili ich do kosza :)

Nie no na pewno jest gdzieś w sklepach aczkolwiek bardziej opłacało by ci się ze stron internetowych np Tablica.pl można tam spokojnie zakupić oryginalne płyty bez zadrapań.

1374104818-U732898.png

Użytkownik MPCforum

Opublikowano

Nie jestem jeszcze pełnoletni, i wolałbym się nie bawić w przesyłki do domu, które by odebrali rodzice :)

"Opłacalność" nie jest ważna, paręnaście złotych w tą czy tą to żaden problem :)

Opublikowano

Nie jestem jeszcze pełnoletni, i wolałbym się nie bawić w przesyłki do domu, które by odebrali rodzice :)

"Opłacalność" nie jest ważna, paręnaście złotych w tą czy tą to żaden problem :)

Nie musisz być pełnoletni żeby paczka trafiła do np twoich rodziców napiszesz że do XXX I XXX i do ciebie dostarczą nie do rodziców jedyny minus to że troszeczkę trzeba poczekać a fifa 2009 jak patrzałem to kosztuje jakieś 20/30zł na tablicy.

1374104818-U732898.png

Użytkownik MPCforum

Opublikowano

Nie trzeba być pełnoletnim. Na allegro możesz robić zakupy bez rejestracji lub założyć konto junior.

636451494245979649038.gif

Opublikowano

Heh, nie o to chodzi:) Trudno mi to wytłumaczyć. Po prostu wolałbym w jakimkolwiek sklepie, jeżeli by była taka możliwość. Jak nie, to trudno.

Opublikowano

wątpię żeby były starsze fify w sklepie niż 2011, jedynie ci pozostaje kupno przez internet, możesz rodziców się spytać.

Opublikowano

Istnieje możliwość kupna w Empiku, to, że ona nie leży na półce w dziale "klasyka" nie znaczy, że sklep nie ma jej przykładowo na zapleczu, czasami mają stare
przeróżne gry, o które warto zapytać i mają je z tyłu.

random.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...