Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Kupno] Komputer

Malydosia

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1. Budżet: Do 2000 zł, ewentualnie minimalnie ponad tą granicę.

2. Zastosowanie: Do gier

3. B-OC Bez podkręcania

4. Sama jednostka centralna

5. Z jednostki centralnej nic.

Chciałbym, aby sprzęt odpalał battlefielda 3 multi na wysokich/ultra jeżeli by się dało coś takiego złożyć.

Wcześniej myślałem o czymś takim:

http://cokupic.pl/poradnik/Komputery/Jaki-komputer-do-gier-za-2-tys-zlotych?gclid=CL_n4-mgtLgCFU2R3godFToAWA

Ale powiedziano mi, że tu możecie mi podać lepszy zestaw.

Opublikowano

4 rdzeniowy procesor z świetną karta graficzną która jest 7790. 4 gb ramu dzięki któremu nie będziesz miał lagów kiedy będziesz przemieniał karty np . gra --> pulpit.

Na styk w budżecie. Spokojnie możesz brać :)

graphic.png
Opublikowano

Jeszcze jedno pytanie, wczoraj jak wszedłem w twój link Bozydar12 : http://techplanet.pl/przechowalnia/zapisana/?s=77392&s=70749&s=76672&s=57751&s=73693&s=74018&s=63363&s=75818

i koszt całkowity wynosił 2005 zł, a dzisiaj wynosi 1987 zł. I wydaje mi się, że jakiejś z tych części które były wczoraj dzisiaj nie ma, nie wiecie co to?

Edit:

Następne pytanie, czemu w tym zestawie nie ma karty sieciowej, dźwiękowej? one są już w obudowie SilentiumPC Brutus M23 Pure Black Czy poprostu będę je musiał dokupić?

Opublikowano

1. Cena spadła któregoś z podzespołów, dlatego taniej

2.Karta sieciowa, dźwiękowa jest zintegrowana w płycie głównej.

Chcesz mieć darmową uługe montażu/wysyłkę na morele.net albo techplanet.pl? Wejdź tu!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...