Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

xxx

Hubertus323f

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Sprzedam serwer na pukawce z mailem serwerowym i potwierdzę zmianę emaila. Koszt tego serwera (miesięczne utrzymanie) to ok. 35zł. Serwer jest przedłużony. "Aktywny do 2013-08-14 14:46:40"

(czyli prawie 29 dni od 1700 daty 16.07) Serwer posaida kilkunastu graczy znających to IP. i kilka graczy siedzących prawie całą noc. Serwer jest tak ustawiony, że po tygodniu mozna uzbierać kaskę na next miesiąc (takie pluginy i permissions do nich). Serwer FreeBuild. Sprzedaję za 30,75zł smsem lub doładowanie do ORANGE za 30zł (25zł+5zł/2 kody) Z serwerem:

- Login oraz hasło do pukawka.pl

- Potwierdzenie zmiany adresu E-Mail

- Z serwerem jest kanał głosowy mumble

- Ok 4 reklamy na YT

- 2048Mb = 2Gb ram'u.

- Po przedłużeniu dodatkowe: 7 dni (aktywność serwera 37 dni. 30+7gratis)

- w serwer się nigdy nie będę wtrącał.

Kontakt ze mną:

Mail: [email protected] (dodaję do sprzedanego serwera. założony jako mail serwerowy)

Aby mnie powiadomić o mailu wpiszcie w tym poście buźkę np. :D Przeczytaj emaila.

PS. Ja ZARZĄDAM SERWEREM, że go sprzedaję nie wywalajcie z tego subforum.

To nie żadne kłamstwo... poprostu nie chce się tym serwerem zajmować i stoi sb. Gram na innych serwerach i nie chce mi się nim zajmować od jakiś 2 tygodni =) PS2. Serwer sprzedaję w takim stanie jak jest. jak komuś się nie spodoba zrobi reinstall i ma wzystkie pliki jakby zakładał nowy serwer. PS3. sr za literówki ;)

Opublikowano

Na mpc nie można sprzedawać, to grzech. Spalić herezje. Ze sprzedażą zapraszam na konkurencyjną stronę allegro

Pozdrawiam, Soja :*

Byłbym wdzięczny młodemu grafikowi za zrobienie avatara, bo jak widać mój aktualny jest... oryginalny ale nie estetyczny :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...