Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja]Ataki DDos

Soragen

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tworzę tę dyskusje dla adminów graczy, którzy mają problem z atakami.

Najpierw zacznę ja:

Idiotą i wrogiem możemy nazwać np.Gumisia ćwok doprowadził do zniczenia około 1/2 nowopowstałych serwów przez co stracił reputację około 1/3 graczy. Jakbyście to ocenili?

@edit np.podawajcie nicki oceny na ich temat, zabezpieczenia itp.

93176798230333394383.png

• Odpowiedzi 59
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Bo jest to wkurwiające jak te osoby wchodzą i bezmyślnie ci wysyłają te cholerne ip. Takie tamty powinny być bo połowa administracji nw jak zabezpieczyć dobrze serwer. -.-

@edit nw jak zacząć zbytnio dyskusje więc jakoś tak napisałem xD

93176798230333394383.png

Opublikowano

Jak się nie potrafi zabezpieczyć serwera to tak jest ;(

5 postów

10 postów

20 postów

50 postów

100 postów

200 postów

500 postów

1000 postów

2000 postów

5000 postów

10000 postów

Ocena serwerów MineCraft

•  
  • [1.5]
  • [1.6.6]
  • [1.7]

Opublikowano

Gumiś = FuBu, dla waszej wiadomośći i możecie mi nie wierzyć, ale taka jest prawda. Po 1, dane wszystkie oraz IP się zgadza, po drugie boi się odzywać na teamspeaku jezeli siedzi pod tym nickiem, po trzecie, to jest idiota co sie nauczył od jednej osoby paru rzeczy i teraz próbuje zabłysnąc niszcząc serwery hamachi.. ^^

Zrób mi Sygnature! :)

Jeżeli chcesz bym mógł Ci dalej pomóc w danym temacie, po prostu zacytuj mój post!

Opublikowano

Zjebanie jestescie FuBu to nie gumis , gumis to QueTTI kolega KizioR-a tego od nervila i experiona ... Gumis jest nikim nic nie umie zrobic rozpierdala serwery tylko jak ktos mu da dostep nigdy niczego nie zhakowal.

oLqzgYC.png

Opublikowano

Ale on wykorzystuje słabe zabezpieczenia serwera to nie jego wina że serwer nie potrafi zrobić dobrych zabezpieczeń.

1376329988-U387138.png

W razie kontaktu pisz gg:47980253

Opublikowano

Gdyby wyłapać ich ip i ip serwerów na jakich grają. W sumie to bez różnicy. Dzisiejsza technologia potrafi nawet obejść te firewalle.Ale mam do was takie pytanie czy by istaniało coś takiego, że wirusa można było im wysłac?

93176798230333394383.png

Opublikowano

Zjebanie jestescie FuBu to nie gumis , gumis to QueTTI kolega KizioR-a tego od nervila i experiona ... Gumis jest nikim nic nie umie zrobic rozpierdala serwery tylko jak ktos mu da dostep nigdy niczego nie zhakowal.

HAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHA

QueTTi jedyne co potrafi to z dedyka udpfloodem napierdalac taki hakier z niego xDDD

Zyj w swoim przekonaniu, ja wiem swoje i wiem to co jest prawdziwe ;)

Jeżeli chcesz bym mógł Ci dalej pomóc w danym temacie, po prostu zacytuj mój post!

Opublikowano

Gdyby wyłapać ich ip i ip serwerów na jakich grają. W sumie to bez różnicy. Dzisiejsza technologia potrafi nawet obejść te firewalle.Ale mam do was takie pytanie czy by istaniało coś takiego, że wirusa można było im wysłac?

Możesz wysłać mu wirus/keyloger wszystko tylko on to może usunąć lub jego antywirus.

1376329988-U387138.png

Opublikowano

ryj sobie wyślij :D pozdrawiam xxx

hot o mnie hot

Jeszcze super byłoby gdybyś to naprawdę ty shackował to stronkę. A nie pseudo koledzy odwalili za mnie robotę a ja się poopier.. i pokażę ludziom na co mnie stac...

Opublikowano

ryj sobie wyślij :D pozdrawiam xxx

hot o mnie hot

ej ale strona tanirusa stala na unixstormie nie na proserwer, widze ze taki zajebisty chcesz byc ze wydajesz te 3zl smsem by sie popisac ze shakowales wlasna strone xD

Opublikowano

ej ale strona tanirusa stala na unixstormie nie na proserwer, widze ze taki zajebisty chcesz byc ze wydajesz te 3zl smsem by sie popisac ze shakowales wlasna strone xD

miała na , kei , ehosi hostit i xaa :)

Opublikowano

I dobrze że padnie ;x

Jak się nie umie zabezpieczyć serwera który jest tak popularny to tak jest.

Brawo FuBu

No właśnie serwer popularny a zabezpieczeń 0.

1376329988-U387138.png

Opublikowano

analny hakier bawi sie w bohatera, hackiuje serwy ktore "ukradly" plikia potem jeszcze sie tym chwali... jakbym debilem trzeba byc zeby chwalic sie ddosami hahaha

Opublikowano

Śmieszki z gumisia ;D i z administracji Aline 2 czemu ? ;d bo mają takie same pliki jakie miał tanirus i Gumiś hakier ma na nich luke xD a oni nie potrafią jej zlikwidować :D

Weezy%20Boss_eune_59_5_logo.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...