Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Info] Kolejna fala banów

Mr.Burn

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja na razie czysto bo nic nie dotykałem po warnie.

Zauważyliście że skanowanie antybotowe BP działa we wtorki koło 13-16?

7yo9.png

Opublikowano

Hehe, ja przestałem bocić a ostrzeżenie dostałem . RIP sprzedam se moje konto za 500zł

Pamiętaj, zawsze liczę na:

"+"

Opublikowano

U mnie konto jeszcze się trzyma,ale czuję że następne falę banów mnie nie ominą :)

BP chyba się obudziło :D

Opublikowano

21 level, Szef Pułkownik, 34 lf4 ulepszone, osłony ulepszone, full hercules, full havoc i perm -,-

Opublikowano

saturn hull hercules i havock 50 lf4 perm :D

A o ktorej i kiedy zostales zbanowany ? i czy napisali ci dokladne wyjasnienie dlaczego perm ? (tak na forum pisali,ze przy permie beda wyjasniali) i ile godzin dziennie boicles ? :P

Czy ty czasem na pl3 nie grales ? :)

Pomogłem lub starałem się pomóc ? Daj LIKE - chociaż tak podziękuj mi za pomoc :)

Opublikowano

Czas i serwer nie ma znaczenia co do perma... ja nie mogłem zalogować sie na PL3 od rana a ok 14 zobaczyłem perm. Nie ma żadnego wyjaśnienia dlaczego - dostajesz po zapytaniu standard... :

Szanowny(a) Graczu,

Używane przez Pana/ią konto zostało ukarane przez nowy system antybotowy, użytkownicy poddani karze 1 stopnia, którzy nadal będą korzystać z botów lub jakiegokolwiek innego systemu zapewniającego uzyskanie przewagi w grze (np. Autolocka), otrzymają karę 2 stopnia. Wiąże się ona z nieodwołalnym usunięciem z gry niezależnie od jakichkolwiek innych czynników.
Zastosowanie oprogramowania do systematycznego lub automatycznego sterowania grami lub poszczególnymi funkcjami gier (boty, makra), do reprodukcji lub analizowania gier, ich elementów lub treści umieszczonych na portalu jest niedopuszczalne.” Źródło OWH: http://pl.bigpoint.com/impressum/#3

JEST TO DECYZJA OSTATECZNA NIE PODLEGAJĄCA REKLAMACJI W SUPPORCIE ELEKTRONICZNYM!

• 5 miesięcy temu...
Opublikowano

Wy widzicie date tematu czy nie? Że jeszcze moderator nie zamknął tematu to mnie z lekka dziwi.

@Edit tak daj jeszcze piątke. Gratuluje exmoda.

jp8p35.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...