Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ]Brand czy anivia

bosyboss

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, tak się zastanawiam którą z tych postaci wybrać. Mam zamiar kupić te dwie postacie, ale problem jest taki, którą kupić najpierw. Prosze o napisanie czegoś ciekawego o tych postaciach, tak żeby mnie do zachęcić do kupienia którejś z tych dwóch postaci.

Tak myślę że ta anivia może być mocna tylko że jest chyba strasznie manożerna. A brand z resztą jak anivia, prawie wcale nie grany. Więc sam nie wiem która lepsza. Kilka razy anivie spotkałem to strasznie manożerna ale branda chyba tylko kilka razy i to już dawno.

Z góry dziękuje.

Opublikowano

Brand również potrafi ładnie zjadać manę, jednak anivia bez blue / kielicha jest prawie bezużyteczna, ale posiada świetny pasyw, który często potrafi uratować życie, oraz świetny poke, pierwszą kupiłbym Anivię

Opublikowano

Brand to nie ten Brand co kiedyś . Ogólnie oby dwie postacie są dobre , ale Anivie bierz pierwszą :

+ Pasywka , która może Cię uratować - "Jajeczko"

+ Dobra farmerka

+ Dużo CC

- Trochę mały zasieg

giphy.gif ­

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...